comete
chanel //

comete

Coco Chanel je jedna od naših vječnih inspiracija, a to potvrđuju i njene razne izreke vezane za privatni i poslovni život jedne od najinteresantnijih žena u povijesti modne industrije. Osim što je postavila temelje modernom i suvremenom ženskom outfitu koji je istovremeno praktičan, udoban i mondo osviješten, Chanel je poznata po revoluciji u svijetu parfema. Od Chanel No.5 do današnjih novih izdanja, uvijek možemo pronaći nešto za svačiji ukus.

Upravo smo u Chanelu pronašli naš omiljeni ljetni parfem ove sezone koji je istovremeno dovoljno svestran da ga se može nositi i kada zahladi. Comete je parfem iz njihove Les Exclusifs linije koja predstavlja sam vrhunac parfemske kreacije i konceptualizacije, a svi se parfemi referiraju na samu osnivačicu i njen intenzivan život pun uspjeha i raznih revolucija.

Gabrielle Chanel dopustila je zvijezdama da je vode, naročito kada je uvela revoluciju u svijet nakita 1932. svojom jedinstvenom kolekcijom 'Bijoux de Diamants' i legendarnom ogrlicom Comète, čija se zvijezda padalica ugnijezdila u udubinu vrata.

Svjetlucav i intenzivan, svježi akord trešnjinog cvijeta miluje senzualne note irisa i heliotropa u gornjim notama Cometea. Intenzivan cvjetni miris 'zvjezdane prašine' s puderastim, mošusnim potpisom, kreiran je od strane Chanelovog kućnog parfimera-kreatora Oliviera Polgea. Dizajn bočice je usklađen s trezvenom estetikom stvorenom za kolekciju Les Exclusifs.

Ljepota