ida prester i jelena veljača
Fotografije: Dino Ninković //

ida prester i jelena veljača

Najveći do sada Weekend Media Festival u Rovinju bio je savršena kulisa za predstavljanje našeg novog, kreativnog broja! Glavna urednica Jelena Veljača, direktorica Ivona Čulo i ELLE tim su uz pjenušavu atmosferu mnogobrojnim profesionalcima iz komunikacijske i kreativne industrije predstavile novi broj koji slavi naše velike umjetnike i vizionare, one mlade koji tek dolaze, ali i umijeće življenja.

Naš jesenski broj je i dalje najdeblje izdanje na hrvatskom tržištu s 260 luksuznih stranica prepunih inspirativnih priča, od čega je 60 stranica posvećeno kreiranju jesenskih trendova, a 200 stranica istražuje sve što nam stoji na putu prema kreativnosti u svakodnevnom životu: strah, godine, reakcije okoline, novac, psihološke barijere.

Povratak u urede, u automobile kojima vozimo našu djecu na sve silne aktivnosti, u naše kade, u naše domove, u rutinu, na plac, u shopping, u sezonu evenata, na vikend putovanja, u stvarnost – nije uvijek najlakši, ali naš odabir trendova, priča, intervjua, glazbe, događanja, kozmetike, interijera i hrane će pokrenuti svaku vašu kreativnu crtu!

Naš jesenski broj je naišao na more pohvala i oduševljenje naših uzvanika, ali i drugih. Svi prisutni su odšetali s osmjehom, novim brojem i suncokretom u rukama. Kako se suncokret okreće prema svjetlosti i toplini, tako se i ELLE uvijek okreće važnim društvenim i kreativnim pričama koje nas ispunjavaju snagom i inspiracijom za nadolazeću, hladniju sezonu.

Ispod pogledajte tko je sve došao na pjenušavo predstavljanje našeg novog broja!

Lifestyle