Xenia Adonts
Instagram //

Xenia Adonts

Svakog petka donosimo pjesme koje su nam obilježile tjedan. Novo otkriće redakcije je glazbenica Slayyyter i njezina pjesma „James Dean.“ Za sada je europskoj publici relativno nepoznata, ali u današnjem glazbenom svijetu se nikada ne zna kada će se dogoditi sličan scenarij kao s Chappell Roan. Njezin stil se često uspoređuje s glazbenim ikonama s početka 2000-tih poput Britney Spears, Lindsay Lohan i Paris Hilton.

Moramo priznati da je dio ELLE tima veliki obožavatelj svega talijanskog pa tako i glazbe. Odabrali smo klasičnu ljubavnu baladu koji dolazi iz pjesmarice Laure Pausini, „Strani Amori.“ Vesna Pisarović se vinula u zvijezde upravo obradom njezine pjesme „Non c'e“, hrvatska publika ju zna pod nazivom „Da znaš.“

Također, neopisivo se veselimo novom Jokeru: Folie à Deux. Malo smo se prisjetili prošlog soundtracka i momentalno smo pustili „That's Life“ od Franka Sinatre. Tom pjesmom je završio film i Jokerovom rečenicom „You wouldn't get it.“ Naš skromni sud u redakciji se složio da pjesma i vizual ne mogu biti bolje poklopljeni.

Pošto kiša nije stala danima padati, „It's Raining Today“ Scotta Walkera se, nažalost, poklopila s groznim zagrebačkim vremenom. Walker je krajem 60-ih izdao dva sjajna albuma „Scott 3“ i „Scott 4“ koji su definitivno vrijedni slušanja.

Najpoznatija pjesma Carly Simon „You're So Wain“ nam je pravila društvo dok smo peglali zadnji broj koji za mantru ima #MisliDrugačije. Kome stihovi I had some dreams they were clouds in my coffee ne bi podignuli raspoloženje?

Ovog tjedna nas je iznenadila vijest da će tvrtka Tempo Music tužiti Miley Cyrus zbog sličnosti između njezine pjesme „Flowers“ i one Bruna Marsa iz 2013 godine „When I Was Your Man.“ Kako god da bilo, mi uživamo u obje pjesme i vama želimo sunčani vikend pun glazbe!

Lifestyle