Shannen Doherty
Profimedia //

Shannen Doherty

Poznata američka glumica Shannen Doherty jučer je nažalost izgubila bitku s rakom nakon mnogo godina borbe. Vijest je danas potvrdila Dohertyna dugogodišnja publicistica Leslie Sloane u izjavi za američki časopis People. 

“Odana kći, sestra, teta i prijateljica bila je okružena svojim najmilijima, kao i svojim psom Bowiejem. Obitelj moli za privatnost u ovom trenutku kako bi mogli tugovati u miru”, izjavila je Leslie.

Najpoznatija po svojom ulozi Brende Walsh u popularnoj seriji Beverly Hills, Shannen Doherty prvi put je dijagnosticiran rak dojke 2015. godine. Nakon što je prošla kroz intenzivne tretmane, uključujući kemoterapiju i zračenje, njezina se bolest povukla, no nažalost, 2020. godine objavila je da joj se rak vratio, i to u četvrtom stadiju.

Osim popularne uloge u Beverly Hills seriji, Shannen je ostvarila i značajne uloge u serijama poput Čari (Charmed) gdje je glumila Prue Halliwell i seriji Little House on the Prairie. Shannen je kroz život bila poznata po svojoj snazi i borbenom duhu, a javnost je često informirala o svojoj borbi s bolešću putem društvenih mreža, inspirirajući mnoge svojim pozitivnim stavom i iskrenošću. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ♥️SHANDOSTRONG♥️ (@shandostrong)

Njezina hrabrost i upornost u borbi protiv raka ostavili su dubok dojam na mnoge ljude širom svijeta, pa je svojim radom i javnim istupima glumica nastojala pomoći drugima koji se suočavaju sa sličnim izazovima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli winona ryder fanpage (@winona.ryder.love)

Shannen Doherty ostat će zauvijek upamćena kao talentirana glumica, borac i osoba koja je svojim radom i načinom življenja dotaknula i pozitivno utjecala na mnoge ljude. 

Pop kultura