Instagram screenshot @tyla
//

Instagram @tyla

Dojmovi s ovogodišnje Met Gale još se nisu slegli, a jedna od glavnih tema je i dalje haljina od pijeska koju je nosila južnoafrička pjevačica Tyla. Osim što smo imali prilike vidjeti mnoštvo neobičnih kreacija koje su uzvanici odabrali za glamuroznu modnu večer čija je tema bila The Garden Of Time, jednako bitna stavka svake kombinacije je manikura.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Zeleni tepih u Metropolitanskom muzeju donio nam je neke ekstravagantne i nesvakidašnje manikure koje su nas oduševile. Za oko nam je posebno zapela manikura Tyle koja je odnijela titulu najbolje modne kombinacije na Met Gali. Haljina koja neodoljivo podsjeća na pijesak sve je ostavila bez daha, a pjevačicu su po stepenicama morali nositi tjelohranitelji. S obzirom na to da je ovo bila njezina prva Met Gala, pjevačica je i više nego oduševila izborom haljine s potpisom Balmaina. Uz pješčanu haljinu koja se savršeno stopila uz njezin ten, Tyla se odlučila za jednostavnu manikuru i dokazala da ima istine u poslovici- manje je više.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Bezvremenska nude manikura u obliku badema bila je elegantna i sofisticirana baš kako to priliči ovakvoj prilici. Na slikama smo primijetili jedan slatki detalj- viseći privjesak na vrhu svakog nokta. U intervjuu koji je dala za Vouge na zelenom tepihu otkrila je kako viseći privjesci su zapravo imitacija pijeska koji curi. Ovo je idealan način kako ćete nude manikuri dati malo života. Decentan detalj odlična je inspiracija za odlazak na sljedeću manikuru ukoliko nemate ideja, a izgled cijele manikure zahvaljujući ovom zabavnom detalju bit će elegantniji i zabavniji. 

Instagram screenshot @tyla

Instagram @tyla

Ljepota