@bebebydunja
Instagram //

@bebebydunja

U današnje digitalno doba, kako u svijetu tako i u našoj regiji, za izvor inspiracije, trendova i stavova glavnu ulogu imaju influenceri. Kreativnost i influencing dolaze jedno s drugim zbog čega iz tog posla često proizlaze jedinstveni brendovi odjeće i modnih dodataka kojima vjerna publika naših influencerica ne može odoljeti. Osim reflektiranja vlastite autentičnosti i estetike, mnoge influencerice koriste svoje brendove kako bi poslale poruke koje su od globalne važnosti zbog čega sigurno neće ostati nezapažene na našoj modnoj sceni, ali i šire. 

Lunilou

Začetnica brenda Izabel Kovačić svoju je eleganciju pretočila u brend lunilou. Ideja brenda je njegovanje majke, djeteta, ali i prirode oko nas. Zbog toga Lunilou koristi prirodne materijale koji ne štete nama ni prirodi. Osim dječje robe u asortimanu imaju odjeću za muškarce i žene te modne dodatke. Savršen spoj ležernosti i udobnosti, ali opet glamuroznog izgleda uz brigu za održivost čini ovaj brend posebnim i korak ispred mnogih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli lunilou official (@lunilou)

Mom's Pants

Mom's Pants predstavlja jedinstvenu kombinaciju udobnosti i stila dizajniranu za sve žene koje žele izgledati sjajno, ali se i osjećati udobno tijekom svakodnevnih aktivnosti. Ova linija nosi pečat Jelene Đokić Bjeković, a nudi niz hlača, traperica, laganih haljina i tunika, bluza, jakni i sakoa. Njihovu izvrsnost i kvalitetu potvrđuje i njihova suradnja sa svjetskim modnim distributerom modnih marki diljem svijeta – Wolf & Badgerom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli MOM’S PANTS (@moms.pants)

Vule-vous 

Vule-vous brend osmišljen je kao uniseks kolekcija bodija inspirirana prvom ljubavi Martine Vuletić – plesom. Naglasak brenda je, osim na ženstvenosti i kvaliteti, na multifunkcionalnosti i udobnosti pri kretanju. Tako bodije možemo vidjeti u plesnoj dvorani, u dnevnom izdanju ili noćnom izlasku te na djevojkama i ženama svih uzrasta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli vule-vous (@vulevousofficial)

BÈBÈ by Dunja 

Da su brendovi influencerica savršena refleksija njih samih potvrđuje i brend BÈBÈ by Dunja influencerice Dunje Jovanić. I sama je rekla da „živi život u pidžami“ te da najviše uživa u jutarnjem startu zbog čega je svim ženama htjela pružiti brend loungeweara i donjeg rublja u kojem će se osjećati ženstveno u udobnosti svog doma. Brend se nije zadržao samo na tome, već nudi i kolekciju kupaćih kostima, sportsku kolekciju te bodije za bebe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli BÉBÉ by Dunja Jovanić (@bebebydunja)

Luene 

Naočale su dodatak koji nikada ne izlazi iz mode, a pruža nam slobodu za izražavanje vlastitog stila i osobnosti. Transformacijom svog svevremenskog, ali opet odvažnog i unikatnog stila u brend, Ena Luna kreirala je uniseks liniju sunčanih naočala visoke zaštite koje zrače odvažnošću. Širok raspon oblika okvira i boja omogućuje svima da pronađu nešto za sebe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Luene (@luene.rs)

Moda