Fenty Beauty/ promo
//

Fenty Beauty/ promo

Posljednjih godina jedan od najvećih trendova kod celebritya je pokretanje vlastitih beauty brendova, a toj kulturi nisu odoljele influencerice, pjevačice ili manekenke. Od Haliey Biber i njezinog Rhode Beautya, Selene Gomez koja je pokrenula Rare Beauty, a među celebrity beauty linijama koje se najviše ističu kvalitetom je i Fenty Beauty.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty)

Nakon što je pauzirala svoju glazbenu karijeru Rihanna se bacila u poduzetničke vode. Pokrenula je vlastitu beauty liniju Fenty Beauty koja glasi kao jedna od najkvalitetnijih beauty brendova bogatih i slavnih. Jedan od bestsellera Fentya je njihov Gloss Bomb Universal Lip Luminazer koji je oduševio formulom. Popularnost ovog lip glossa ne pada od kada je izašao na tržište. S obzirom na to da je riječ o jednom od najpopularnijih proizvoda iz Fenty Beauty linije nedavno je u prodaju puštena nova nijansa. 

Nova nijansa Fuchsia Flex sada već kultnoj lip glossa postala je viralna na TikToku u rekrodnom roku. Ova ružičasto-ljubičasta nijansa u sebi sadrži šljokice pa je tako savršena ukoliko planirate večernji izlazak, a niste raspoloženi nositi ruž. Jednostavno se nanosi, a veliki aplikator dodatno olakšava nanošenje. Usne će izgledati neodoljivo s fuchsiom flex nijansom koja jednako dobro izgleda na svim tonovima kože. Sjajilo u sebi sadrži shea maslac koji će regenerirati vaše usne, a ono što je posebno važno kada su sjajila za usne u pitanju- ne lijepi se. Tako ćete moći nositi sjajilo bez obzira na vremenske prilike te vam je dovoljan jedan sloj sjajila za odličan rezultat zbog jakog pigmenta. 

 

Ljepota