O'DIJELO X Anja S. //

Ovog vikenda, u bračne vode su uplovili Marko Purišić (Baby Lasagna) i Elizabeta Ružić. Vjenčanje o kojem priča cijeli Internet odvilo se u srednjovjekovnu crkvicu u Završju, malenom naselju u općini Grožnjan. Par se odlučio za intimno vjenčanje u krugu svojih najbližih, a ono što je mnogima zapelo za oko su njihovi ne tako obični outfiti, odnosno retro odijelo i vjenčanica. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli O'DIJELO  X Anja S. (@odijelo)

Elizabeta je zasjala u bijeloj haljini s korzetom, ukrašenoj čipkastim volanima i biserima, a što se buketa tiče, odlučila se za tamnu verziju s bordo cvjetovima. Marko je s druge strane odabrao personalizirano prugasto odijelo, s kojim je još jednom pokazao svoju ljubav prema rodnom kraju, Istri.

Odijelo s porukom 

Ovaj poseban komad napravio je hrvatski brend O’dijelo iza kojeg stoji dizajnerica Anja Stehlik. Odijelo se sastoji od sakoa na dvostruko kopčanje i širokih hlača, a napravljeno je od najfinijeg crnog kašmira. "Proces je trajao neka 2-3 mjeseca i jako brzo smo se dogovorili oko materijala. Želio je crni materijal na prugice koji izgleda retro. Znači da fokus bude na tim širokim reverima u špic, hlačama visokog struka na falde i širokoj manžeti. Ono što je najzanimljivije je podstava koju su on i Elizabeta dizajnirali. Mislim da je to čak izvađeno iz grafike pjesme Rim Tim Tagi Dim. To je ta naša istarska koza i medvjed. Marko mi je na probi objasnio da je on pola Istrijan, a pola Ličanin, pa ta podstava zapravo ima savršenog smisla. S tim dijelom je zapravo bio i najviše zadovoljan i taj dio nekako odijelo čini posebnim." - poručila je Anja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli O'DIJELO  X Anja S. (@odijelo)

Instagram/ Promo
//

Instagram/ Promo

Što se ostalih detalja tiče, Baby Lasagna je odabrao zlatne dugmiće, a odijelo je uskladio s  Dr Martens cipelama koje su cijelom looku dale jednu posebnu opuštenu notu. Anja je poručila kako su mu inspiracija svakako bile 50-e i 60-e godine. "Gledali smo stara odijela od Armanija i te široke nogavice na falde. Većina muškaraca danas, posebno za odijela, preferira slim nogavice, ali Baby Lasagna se baš prepustio i rekao da napravim široke koje će uz Martensice izgledati totalno drugačije. U biti i htio je biti drugačiji od svih ostalih mladoženja. Tako da mislim da je odijelo stvarno upotpunilo njegov stil i karakter."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Baby Lasagna (@the_baby_lasagna_)

Anja je razgovor završila s rečenicom s kojom se svakako moramo složiti: "Stvarno jedna lijepa istarska priča!"

Moda