Saint laurent ss25
Launchmetrics //

Saint laurent ss25

Dobro krojeno odijelo savršen je odabir za sve žene koje se žele osjećati samopouzdano u svojoj koži. Svestranost odijela je neograničena, pa ako imate jedno takvo u svom ormaru, pokriveni ste, kako za svakodnevne poslovne prilike, tako i za one svečanije. Njegova evolucija od tradicionalnog komada muške odjeće do suvremenog simbola jednakosti u modi daje mu dodatnu težinu, a iako je odijelo već davno postalo simbolom snažne i odvažne žene, ove sezone je zahvaljujući nedavnoj Saint Laurent reviji prikazanoj u Parizu, ponovno u fokusu. 

Ove jeseni odijevamo se kao Saint Laurent žena

Anthony Vaccarello niz pistu je pustio savršena odijela muškog kroja koja su modeli nosili u kombinaciji s bijelom košuljom, kravatom i ono neočekivano, bomber jaknom. Ovaj sudar elegancije i nonšalancije savršen je prikaz kako odijelo može biti jedan sofisticirano, koliko i opušteno, pa je to definitivno jedan od glavnih načina kako ga nosimo ove sezone. 

Saint laurent ss25
Launchmetrics //

Saint laurent ss25

Saint laurent ss25
Launchmetrics //

Saint laurent ss25

Saint laurent ss25
Launchmetrics //

Saint laurent ss25

Osim ove kombinacije, odijelo možete dodatno "opustit" uz par trendi tenisica, obične bijele majice i naravno, oversized torbe. Ova kombinacija savršena je za obavljanje 101 obaveze po gradu, a najbolja stvar kod odijela je ta što i gornji i donji dio možete nositi odvojeno. Ako ga želite učiniti elegantnijim samo mu dodajte par kitten štikli, clutch torbicu i upečatljiviji nakit. 

Launchmetrics //
Launchmetrics //

Kako pronaći savršeno odijelo?

 

Birajte kvalitetne materijale

Kvaliteta materijala je ključna za dugovječnost odijela. Vuna, pamuk, lan ili mješavine tih materijala čine odijelo izdržljivim, udobnim i elegantnim. 

Pronađite savršen kroj

Sakoi s naglašenim strukom mogu stvoriti dojam pješčanog sata, dok šire hlače mogu izdužiti figuru. Ključ je u tome da se osjećate udobno i da odijelo prati liniju vašeg tijela. Ako je potrebno, odnesite odijelo krojaču jer savršena dužina rukava i hlača je ono što razlikuje vrhunsko odijelo od prosječnog. Osim ako, naravno, ne preferirate oversized odijela, ali i tu morate pripaziti na kroj i dimenzije. 

Launchmetrics //
Launchmetrics //

Obratite pažnju na detalje

Sitnice poput gumba, obruba džepova i podstave itekako čine razliku. Minimalistički dizajni često izgledaju elegantno i profinjeno, ali ne bojte se eksperimentirati sa zanimljivim detaljima koji vašem odijelu daju osobni pečat.

Launchmetrics //

Igrajte se bojama i uzorcima

Iako su neutralne boje poput crne, bež, sive i tamnoplave najpopularnije, nemojte se ustručavati eksperimentirati s bojama ili uzorcima. Pastelne boje, karirani uzorci ili čak jarke nijanse mogu dodati svježinu i učiniti vaše odijelo jedinstvenim.

Launchmetrics //

Razmotrite različite siluete

Osim klasičnih dvodijelnih odijela, razmotrite i trodijelna odijela s prslucima, oversized sakoe ili ipak modele s dužim sakoom za izduženiji izgled. Postoji mnogo stilova koji odgovaraju različitim prilikama i osobnim preferencijama.

Launchmetrics //

Dobro odijelo za žene nije samo odjevni predmet, ono simbolizira snagu, stil i odvažnost. Birajući kvalitetan kroj, materijal i detalje, možete pronaći odijelo koje vas najbolje predstavlja i pomaže vam da se osjećate nepobjedivo u svakom trenutku.

Moda