Launchmetrics //

Bik 

Za Bikove, jesen 2024. donosi obnovljenu stabilnost u ljubavnim odnosima. Vladajući planet Venera, planet ljubavi i ljepote, pružit će im priliku za dublje povezivanje s partnerom ili simpatijom. Jesen je savršeno vrijeme za Bikove da iskažu svoju nježnost i posvete se voljenima. Njihova emotivna postojanost i praktičan pristup ljubavi bit će prepoznati i nagrađeni. Za one koji su slobodni, ovo je period u kojem će nova poznanstva postati ozbiljna. Bikovi će ove jeseni osjetiti duboku emocionalnu sigurnost, koja će ih otvoriti prema romantičnim mogućnostima.

Rak 

Rakovi su poznati po svojoj emocionalnoj dubini i želji za sigurnošću u vezama, a jesen će im donijeti upravo to. Ovaj znak vlada Mjesecom, koji je povezan s emocijama i intuicijom, a jesenska energija ih potiče na introspektivnost i bliskost s voljenima. Rakovi će ove jeseni osjećati snažnu potrebu za ljubavlju i pažnjom. Ako su u vezi, ovo će biti vrijeme kada će odnosi postati još dublji i intimniji. Oni koji su slobodni mogli bi pronaći partnera s kojim će stvoriti emocionalnu povezanost koja traje. Jesen će za Rakove biti ispunjena romantikom, udobnošću i osjećajem pripadnosti.

Vaga 

Za Vage, koje simboliziraju ravnotežu i harmoniju, jesen je uvijek posebno vrijeme jer im Sunce prolazi kroz njihov znak. Ove godine, Vage će posebno privući ljubavnu energiju. Vladajuća planeta Venera pojačat će njihovu potrebu za ljubavlju, ljepotom i skladom u vezama. Vage će tijekom jeseni biti posebno šarmantne i privlačne, a to će im donijeti nove prilike u ljubavnom životu. Bez obzira jesu li u vezi ili traže ljubav, Vage će osjetiti da se stvari slažu baš onako kako su zamislile. Njihova sposobnost da stvore harmoniju i osjećaj jedinstva s partnerom učinit će jesen posebno romantičnom.

Ovi znakovi imat će priliku za dublje emocionalne veze i romantične trenutke. Dok Bikovi traže stabilnost i sigurnost, Rakovi će uživati u intimnosti i udobnosti, a Vage će koristiti svoj šarm kako bi stvorile ravnotežu u ljubavi. Za sve njih, jesen će biti sezona ljubavi, topline i novih početaka.

Horoskop