Instagram
@lara_bsmnn //

Instagram

Vjerujemo da ste Adidas Samba patike već vidjeli. Kultne tenisice u kratkom su roku zavladale internetom i postale trend. Model je često rasprodan zbog svoje popularnosti, pa je često teško pronaći željenu boju ili veličinu tenisice. Adidas i dalje postavlja trendove, ovoga puta s modelom Adidas Handball Spezial, koji ne ostaje neprimijećen. Revitalizacijom ovog klasika, brend ne cilja samo na ljubitelje brenda, već i na one koji traže vintage, autentičan dašak u svojoj garderobi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Claire Fleury (@lafleuks)

Iako su možda prvobitne bile namijenjene za rukomet, danas ove tenisice prepoznatljivog dizajna nose svi. Žene i muškarci, u svakodnevnom životu i na raznim događajima. Zbog bogate palete boja, moguće ih je iskombinirati na razne kombinacije, a ljudima su omiljene baš zbog neobično veselih boja koje svaku kombinaciju osvježe. Pojavom casual stila, Adidas tenisice su osvojile srca mnogih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lara (@lara_bsmnn)

Spezialke imaju ikoničan status u industriji tenisica a osim jedinstvenom estetikom, ističu se od ostalih s inovativnim dizajnom i upotrebom materijala visoke kvalitete. Tenisice su dostupne u imaju bogatoj paleti boja, bez obzira volite li jarke, izražajne tonove ili preferirate suptilne, sofisticirane nijanse, ova kolekcija tenisica nudi ponešto za svakoga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lara (@lara_bsmnn)

Ovo su tenisice koje definitivno želimo imati u svojoj kolekciji ove sezone. U nastavku možete pronaći ELLE izbor najljepših boja Spezialki:

Moda