Merla Summer
//

Merla Summer

Bilo da se radi o okupljanju obitelji ili druženju s prijateljima, dekoracija blagovaonskog stola ljeti je posebno inspirativna, a jedan od zaštitnih znakova ljeta su i pruge. To zna i hrvatski premium brend Merla koji je za ovo ljeto pripremio kolekciju Summer prugastih stolnjaka i salveta.

Nova kolekcija dolazi u živahnim bojama koje će unijeti radost i svježinu u svaki obrok na otvorenom: žuta, crvena, plava i zelena. Svaki detalj ove kolekcije dizajniran je kako bi unio duh ljeta u vaš dom i omogućio vam da uživate u svakom trenutku s obitelji i prijateljima. Merla prugasti stolnjaci i salvete nisu samo vizualno privlačni, već su izrađeni od visokokvalitetnih prirodnih materijala koji osiguravaju dugotrajnost i jednostavno održavanje. Njihova otpornost na mrlje čini ih savršenim izborom za svakodnevnu uporabu, ali i za svečanosti. S ovim stolnjacima i salvetama, svaki će obrok biti pretvoren u posebnu prigodu, a vaš će stol postati mjesto okupljanja i radosti.

Kolekciju Merla Summer čine i ukrasne jastučnice u istim bojama. Ove jastučnice savršeno će upotpuniti vašu ljetnu postavu udobnošću i stilom. Bez obzira koristite li ih za sjedenje na terasi, u vrtu ili kao dekoraciju u dnevnom boravku, Merla Summer jastučnice će unijeti dodatnu dozu ljeta u vaš dom.

Osim prugaste kolekcije, Merla nudi i lanene stolnjake MerLan, idealne za one koji preferiraju prirodan i i sofisticiran izgled. Dolaze u nijansi natur i u dva različita uzorka. Osim profinjenog izgleda, karakterizira ih i dugovječnost.

Bez brige oko mrlja 

Visokokvalitetni materijali i poseban način izrade osiguravaju da se svi Merla stolnjaci mogu prati na 95 stupnjeva, a da pritom ostanu jednako ugodni oku i kvalitetni na dodir.

Proslavite ljeto uz Merla kolekciju stolnjaka i unesite boje, radost i eleganciju u svoj dom. Svoje Merla stolnjake možete kupiti u zagrebačkoj trgovini u Teslinoj ulici ili na www.merla.hr. 

Lifestyle