@rarebeauty
Instagram //

@rarebeauty

Brend Selene Gomez izbacio je novo rumenilao Soft Pinch Luminous Powder Blush – rumenilo koje pruža svilenkastu boju i lagani sjaj. Rare Beauty nije samo beauty brend sa  kvalitetnim proizvodima već se zalaže za smanjenje stigme povezane s mentalnim zdravljem i pružanje resursa i podrške za mentalno zdravlje. 

Dok je prije bio teški flop kada bi pretjerale s rumenilom, danas volimo malo i pretjerati, pogotovo nakon što je zaživio Strawberry girl trend. Rumenilo na licu nam daje zdravi i sviježi izgled te je to proizvod koji možemo nanijeti i ako nemamo ostatak podloge. Soft Pinch rumenilo, kao što samo ime kaže je mekano i vlažno na dodir, čime se ističe od običnih rumenila u kamenu. Izuzetno je pigmentirano, poput svih drugih Rare Beauty proizvoda, te je obogaćen nevjerojatnim perlama koje daju sjaj obrazima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Rare Beauty by Selena Gomez (@rarebeauty)

Selena je izbacila ovo rumenilo jer je htjela rumenilo i highlighter u jednom proizvodu, a upravo to je i postigla. Soft Pinch Luminous Powder Blush se lako nanosi te ga je još lakše nadograditi ako želite intenzivniju boju, a radi sjajnog finisha koji ne naglašava teksturu kože, ne trebate brinuti o cakey i suhom izgledu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Rare Beauty by Selena Gomez (@rarebeauty)

Proizvod dolazi u 6 vibrantnih nijansi - Cheer, Truth, Hope, Happy, Joy, i Love, od kojih su čak četiri iste kao iz linije Soft Pinch Liquid Blushes. Vjerujemo da vam je recenzija njenog tekućeg rumenila u nijansi Happy, koja je najprodavanija, barem jednom iskočila na internetu. Nijanse u zaista različite i ima nešto za svakoga i za svaki podton kože. Ovo pigmentirano rumenilo s laganim sjajnim fisinishem bit će idealno za ljeto kada cijele želimo sijati.

Rare Beauty je već prije osvojio beauty svijet svojim tekućim rumenilima Soft Pinch, koji su meni osobno pre pigmentirani i teško se nanose, tako da vjerujemo da će ova verzija koja je ujedno i glowy biti još bolja od prethodne. 

Ljepota