Gucci
Promo //

Gucci

Jean Paul Gaultier - Divine

Jean Paul Gaultier nas još jednom očarava svojim prepoznatljivim stilom. Divine je parfem koji kombinira svježinu morske soli, cvjetnih nota i intrigantnu notu kalona koja asocira na lubenicu, čime se stvara miris koji je istovremeno opuštajući i zavodljiv. Podjednako svjež i sladak, te izuzetno dugotrajan i otporan na toplinu, Divine je sve što nam treba na našim ljetnim putovanjima.

Chanel - Comete

Chanel Comete je pravi dragulj među ovogodišnjim ljetnim parfemima. Bez obzira na svoju puderastu bazu zbog intenzivne note irisa, Comete najviše ističe nota trešnjinog cvijeta koja je iznenađujuće osvježavajuća, a dodatnu prozračnost dodaju i aldehidi koji u ovoj kombinaciji nisu ni teški, ni staromodni. 

Versace - Crystal Noir

Versace Crystal Noir je mističan, sofisticiran parfem koji je odavno osvojio noseve diljem svijeta. Ovaj orijentalan parfem se ističe po notama gardenije, slatkih citrusa i đumbira, dok mu baza uključuje sandalovinu i ugodni mošus. Intenzivan i egzotičan, savršen je izbor za izlaske tijekom ljeta.

Bastille - Demain Promis

Demain Promis je elegantni, neupadljivi parfem koji je odličan za svakodnevnu upotrebu tijekom toplijih dana. Ovaj miris je inspiriran idejom novog početka, te kombinira interesantne citrusne i voćne note s nježnim notama kardamoma, lavande i mlijeka. Uz istaknute note bergamota, ruže i bijelog mošusa se stvara skladan i privlačan miris koji zrači udobnošću.

Juliette Has a Gun - Vanilla Vibes

Vanilla Vibes donosi savršenu harmoniju između slatkoće vanilije i svježine morske soli. Ovaj parfem evocira osjećaje slobode i ljetnih avantura, u suštini ga možemo nazvati ljetom u boci. Donje note od sandalovine i tonke pružaju toplinu i dubinu, dok mu intenzivna nota vanilije spojena s notom soli daje dodatni dašak slatkoće i uvijek dobrodošle svježine.

Gucci - Flora Gorgeous Orchid

Flora je već kultna linija Gucci parfema koja uvijek tematizira određeni cvijet. Najnovije izdanje je posvećeno mističnoj orhideji koju ovaj parfem stavlja u prvi plan. Vrlo jednostavna struktura s gornjom notom vanilije i donjom notom ozona pruža slatku svježinu po kojoj ćemo definitivno pamtiti ovo ljeto.

Editions de Parfums Frederic Malle - En Passant

En Passant od Frederic Malle je nježan i sofisticiran miris koji slavi jednostavnost i eleganciju. Inspiriran mirisom proljetne svježine, ovaj parfem je prozračan i lagan, savršen za tople ljetne dane. Nota krastavaca i pšenice dodaje neobičan, ali ugodan kontrast dominantnom ljiljanu, što En Passant čini jednim od najzanimljivijih svježih parfema na tržištu.

Ljepota