pexels
//

pexels

Bez obzira na to jeste li fokusirani na osobni razvoj, karijerne ambicije ili romantične veze, energije koje dolaze omogućit će vam da pronađete ravnotežu i uživate u svakom trenutku.

Ovan 

Dragi Ovnovi, nije nužno da svu svoju energiju usmjerite na posao ili financije – ponekad vam je upravo u ljubavi najpotrebnija doza sreće, a ovaj tjedan donosi upravo to. Nedavni događaji u vašem ljubavnom životu ili vezi donijeli su značajne promjene, pa vam sada treba malo podrške kada je u pitanju ljubav. Ovo razdoblje donosi prilike za ljubavne avanture i razgovore koji mogu obnoviti odnose s bivšim partnerima. Iskoristite ovaj tjedan da stavite fokus na ljubav, posvetite pažnju svojoj vezi i uživate u svim lijepim osjećajima koje ona donosi.

Bik 

Bikovi, ako je vaš svakodnevni život prilično užurban, moguće je da vas smetnje brinu. Kako biste jasnije vidjeli što vas ometa, a što vas vodi prema vašem životnom cilju, potrebno je zastati i preispitati svoj trenutni smjer. Kada dobijete uvid u to gdje se sada nalazite u usporedbi s onim gdje ste planirali biti, moći ćete lakše eliminirati sve što vas odvlači od pravog puta. Pokušajte razlikovati što je istinski važno, a što vas samo ometa. Postajući svjesniji svojih prioriteta, otvarate vrata većoj uspješnosti u ostvarivanju svojih ciljeva.

Blizanci 

Dragi Blizanci, normalno je povremeno brinuti o financijama, osobito kada prolazite kroz promjene u karijeri. Međutim, vrijeme je da otpustite te brige. Pozitivne vijesti ili priljevi na vaš bankovni račun mogu vam donijeti olakšanje, pomažući vam da se oslobodite strahova vezanih uz oskudicu. Način razmišljanja o oskudici podrazumijeva strah da nećete imati dovoljno, što vas može zadržavati u osjećaju nedostatka. Kako biste se oslobodili tih financijskih briga, usmjerite se na vlastiti osjećaj vrijednosti i preispitajte uvjerenja o novcu koja ste možda naslijedili kroz obitelj. Bitno je stvoriti prostor za obilje koje zaslužujete, kako biste ga mogli u potpunosti prihvatiti kada dođe. Ovo je također dobar trenutak da podmirite račune i odvojite nešto za uštedu. 

Rak 

Iako su ti dom i bliski odnosi izuzetno važni, to ne znači da su oni ključ tvoje sreće i unutarnjeg mira. Svemir te vodi prema tome da više usmjeriš pažnju na svoje ciljeve i ambicije, pomažući ti shvatiti da su osjećaji koje si tražio od drugih zapravo već prisutni unutar tebe. Njegujući unutarnji mir i radost za vlastito dobro, postaješ sposobniji da se drugačije odnosiš prema ljudima oko sebe. Više nećeš biti toliko pogođen njihovim mišljenjima ili osjećajima, već ćeš se umjesto toga usredotočiti na vlastiti rast i svaku priliku koju ti svemir donosi. 

Lav 

Dragi Lave, danas je dan kada ćeš zasjati kao nikada prije. Energija koja te okružuje potiče tvoju kreativnost i samopouzdanje, pa iskoristi ovu priliku da pokažeš svoje talente. Moguće je da će ti doći zanimljive ideje ili ponude koje će ti otvoriti nova vrata. S obzirom na to da se Merkur usklađuje s energijom koja je prisutna, dobit ćeš prilike za komunikaciju s ljudima koji dijele tvoje interese. Ne bojte se izraziti svoje misli – tvoje ideje mogu inspirirati i druge. Ovaj tjedan također može donijeti iznenađenja u ljubavi; ako si u vezi, možda će doći do romantičnih trenutaka koji će ojačati vašu povezanost. Ipak, pazi na balans između posla i privatnog života. Daj sebi vremena da se opustiš i uživaš u trenucima s voljenima.

Djevica 

Draga Djevice, u narednom razdoblju očekuju vas pozitivne vijesti vezane uz financije i ostvarenje vaših životnih ciljeva. Vaša energija bila je usmjerena na karijeru i ljubavni život, što vas je potaknulo da razmislite o ravnoteži i onome što vam je zaista važno. Iako nikada ne biste trebali birati između uspješne karijere i partnerstva ispunjenog ljubavlju, važno je shvatiti da ponekad ne možete svemu posvetiti jednaku pažnju. Morat ćete svjesno birati gdje usmjeravate svoju energiju kako biste održali optimizam i napredovali u životu koji gradite.

Vaga

Oslobodi se sumnji i briga u vezi s postizanjem svojih ciljeva. Na koju god energiju usmjeriš pažnju, to ćeš i privući, stoga je ključno preoblikovati svoju životnu priču. Umjesto da dovodiš u pitanje vlastitu sposobnost postizanja uspjeha ili oslanjanja na intuiciju, shvati da tvoj trenutni narativ nije pravi odraz tvog autentičnog ja. S dolaskom zadnje četvrti Mjeseca u Raku, oslobodi se strahova o svojoj budućnosti i prihvati osjećaj uspjeha koji nosiš u srcu – on ti je suđen.

Škorpion 

Postoji razlika između onoga što sebi govoriš, Škorpione, i stvarnosti. Iako ovo vrijedi za sve, ti često koristiš svoju perspektivu kako bi opravdao što je moguće, a što nije. Međutim, da bi uistinu iskoristio prilike koje ti svemir donosi, potrebno je osloboditi se izgovora. To nije samo stvar tvojih planova ili pripremljenosti, već moraš prestati sumnjati u svoju sposobnost i u svoje snove o osobnoj transformaciji. Daj sebi vremena da pustiš sve izgovore zbog kojih misliš da ne možeš ili ne zaslužuješ ostvariti svoje najdublje snove. 

Strijelac 

Iskorištavaš li sve prilike koje su ti trenutno dostupne, Strijelče? Ključan faktor u tome je mreža ljudi koja te okružuje. Bilo da su to suradnici, prijatelji, obitelj ili poznanici, vrijeme je da se osloniš na njih i potražiš podršku koja ti je potrebna. Nemaš poteškoća s postavljanjem ciljeva za svoju budućnost i istraživanjem novih mogućnosti, ali ne smiješ se bojati tuđih mišljenja o tvojim snovima. Oslobodi se straha da te drugi neće podržati ili da ti neće pomoći. Vjeruj u svoje ideje i budi otvoren u vezi s onim što ti je potrebno od drugih kako bi maksimalno iskoristio ovaj povoljan period i napravio značajan korak prema ostvarenju svojih ciljeva.

Jarac 

Nova faza počinje u tvom životu, koja će biti više usmjerena na sreću nego na postignuća, dragi Jarče. Iako ti ovo u početku može djelovati neobično, posebno jer si često fokusiran na profesionalni uspjeh, prihvaćanje onoga što dolazi omogućit će ti da više uživaš u životu. Duboko će te pogoditi spoznaja da tvoj posao ne definira cijeli tvoj život, što će ti omogućiti da više energije usmjeriš na osobni život i snove koje si nekoć imao za sebe. Ovog tjedna vodit ćeš razgovore koji će ti promijeniti pogled na život. Naučit ćeš da svaki trenutak ima vrijednost, ne samo oi kada postižeš uspjehe u karijeri. 

Vodenjak 

Ostani smiren, Vodenjače, jer će se ovaj tjedan odvijati drugačije nego što si očekivao. Ovog tjedna Merkur ulazi u znak Vage, donoseći brojne nove prilike, mogućnosti za putovanja i želje za iskustvima koja želiš ostvariti u životu. Iako će ovo označiti početak promjena u tvojoj karijeri, istovremeno će ti pružiti priliku da doživiš više slobode koju tražiš. Iako znaš da ne moraš slijediti određeni životni put, pritisak da to učiniš može i dalje biti prisutan. Stvarnost je takva da trebaju postojati čvrsti izbori koji će oblikovati tvoj budući put, a ovo je jedan od ključnih trenutaka. Možeš krenuti novim uzbudljivim smjerom i riskirati u ime svojih snova.

Ribe 

U posljednje vrijeme, Ribe, sve se svodi na posao, a zabava je postala rijetkost – što nije tvoj uobičajeni stil. Međutim, možeš biti sigurna da si dorasla izazovima i pokazla veliku posvećenost svojim snovima dok radiš na ostvarenju svega što želiš. No, to ne znači da ljubav neće ući u tvoj život kada se najmanje nadaš. U utorak, 24. rujna, Merkur u Djevici će se harmonično spojiti s retrogradnim Uranom u Biku, što će ti pružiti priliku da se povežeš s nekim posebnim i možda dobiješ ponudu za više. Iako se možda čini da u ovom trenutku nemaš prostora za romantičnu vezu, posebno zbog napredovanja u karijeri, ovo je prilika da naučiš lekciju o balansu! 

Horoskop