Amelia Gray Hamlin
//

Amelia Gray Hamlin

Nakon detaljne analize beauty lookova sa sinoćnje Met Gale, došli smo do zaključa kako je opet u trendu nešto odvažniji make-up. Da se razumijemo, na Met Gali je bilo i neutralnih lookova, ali oni koji su odnijeli titulu najboljih i ispoštovali temu "Garden of Time"  uključivali su izražene boje sjenila na očima, upečatljive obrve, intenzivna rumenila i naravno naglašene nijanse usana.

Amelia Gray Hamlin

Amelia Gray Hamlin

Dobar primjer su Zendaya i Emma Chamberlain koje su na očima i usnama imale jake nijanse ljubičaste boje. Kod Zendaye su usne bile u tamnoj nijansi, a Emma se ipak odlučila za nešto svjetliju nijansu koja je odlično kontrirala burgundy boji na očima. Zapravo su ti jaki tonovi bili centralni dijelovi njihovih make-up lookova budući da je podloga bila dosta jednostavna.

Zendaya.
Profimedia/

Zendaya.

Emma Chamberlain

Emma Chamberlain

Kako rekreirati ovaj make-up look?

Predviđamo kako bi upravo ovaj monokromatski način šminkanja s jakim tonovima jedne boje mogao biti novi trend u beauty svijetu, ali s obzirom na to da nam nažalost nisu svakodnevno dostupni vrhunski vizažisti, postavlja se pitanje kako sami možemo rekreirati ove lookove? S CHANEL-ovim OMBRE ESSENTIELLE sjenilima i stručnim vođenjem Cécile Paravine, mogućnosti su beskrajne!

Chanel

Cécile Paravina vizija s OMBRE ESSENTIELLE redefinira monokromatiku, nudeći spektar nijansi nadahnutih bogatom baštinom CHANEL-a i modernom privlačnošću. Svaka nijansa u kolekciji OMBRE ESSENTIELLE govori priču, od Beige Suede koji podsjeća na ikonični stan na 31 rue Cambon, do Rouge Cosmosa, koji utjelovljuje snagu i vitalnost života. Bez obzira preferirate li mat, saten ili metalne završetke, ova sjenila se besprijekorno stapaju za prilagođen izgled.

Chanel
Chanel

Chanel

Za još potpuniji izgled možete dovršiti svoje monokromatsko remek-djelo s CHANEL-ovom NOIR ALLURE maskarom. Dostupna u tri nove nijanse, ova maskara dodaje dašak boje vašim trepavicama i savršeno se stapa s OMBRE ESSENTIELLE sjenilom. Bez obzira odaberete li narančasto-crvenu, ciglasto smeđu ili pastelnu lila mauve, svaka nijansa će se savršeno sljubiti sa bojom vaših očiju.

Chanel
Chanel

Umjetnost teorije boja

Chanel

Iako nema strogih pravila u šminkanju, razumijevanje teorije boja može unaprijediti vaše monokromatske izglede. Ona uključuje istraživanje s komplementarnim nijansama kako biste istaknuli boju vaših očiju ili stvorili upečatljive kontraste za živopisnu šminku. S CHANEL-ovim OMBRE ESSENTIELLE i NOIR ALLURE maskarom koji su dostupni u prodaji od 9.5.2024., imate savršene alate za izražavanje neukrotive kreativnosti. Stoga, usudite se istraživati, eksperimentirati i prihvatiti privlačnost svoje autentičnosti.

Ljepota