Jane Iredale //

Jane Iredale predstavlja ColorLuxe Eye Shadow Stick – kolekciju multifunkcionalne šminke za oči, hibrid olovke i sjenila, svilenkaste teksture i kremaste konzistencije. Deset svevremenskih nijansi metafora su prigušenog luksuza, koji predstavlja ovaj mali make-up multitasker.  

Po svojoj definiciji, prigušeni luksuz je životni stil koji karakterizira jednostavna elegancija i promišljena potrošnja – bez razmetljivosti. Upravo te vrijednosti ovim proizvodom promiče brend Jane Iredale. Koristiti ga možete kao olovku, sjenilo ili highlighter. Njime možete iscrtavati jasne linije ili blendati, puderaste nijanse mogu se koristiti kao podloga za intenzivnije sjenilo, a svjetlije nijanse sa sedefastim završetkom – kao dodir svjetlosti u rubu oka, iznad i ispod vanjskog kuta za pomlađeni izgled.

ColorLuxe Eye Shadow Stick ima formulu bogatu mineralnim pigmentima i njegujućim sastojcima. Svilenkasto glatka i baršunasto meka na dodir, glatko klizi po koži, a na kapku ne ostavlja osjećaj težine. Kremasta tekstura se u nekoliko sekundi pretvara u puderasti završetak – čiji je važan adut i njegova dugotrajnost. 

Tri ključna sastojka NJEGUJUĆE FORMULE:

Ceramidi – štite kožu od isušivanja uzrokovanog vanjskim utjecajima, obnavljaju strukturu kože i sprečavaju gubitak elastičnosti. Stvaraju barijeru na površini i tako štite od prodora slobodnih radikala i raznih alergena u kožu.

Vitamin C – snažni antioksidans daje blistavost koži, čini ju čvršćom, elastičnijom, zdravijom i mlađom. Danas je jedna od najvećih zvijezda anti-age kozmetike.   

Vitamin E – također moćan antioksidans, koji je i izuzetno hidratantan. Istodobno funkcionira kao "ovlaživač" i "omekšivač", pomaže koži apsorbirati vodu, ali je i zadržati. 

Color Luxe Eye Shadow Stick predstavljamo u suradnji s akademskom slikaricom Hanom Hanak, koja u radu koristi raznolike materijale i objekte, širok raspon formata i raznovrsne kolorite. Hana ovako opisuje deset nijansi iz nove kolekcije, koje su je nadahnule na posve novi opus u stvaralaštu: 

ColorLuxe Eye Shadow Stick definitivno se uklapaju u trend prigušenog luksuza, čija su glavna obilježja vrhunska kvaliteta proizvoda, nenametljiv izgled, održivost i moto „kupuj manje, kupuj bolje”. 

Ljepota