Eucerin
//

Eucerin

Što je Ocean formula?

Jedan od ključnih koraka prema održivosti je uvođenje inovativne Ocean formule. Ova formula, razvijena s posebnim naglaskom na zaštitu morskih ekosustava, minimizira negativan utjecaj na oceane i morske organizme. Tradicionalni UV filteri koji se koriste u mnogim preparatima za zaštitu od sunca mogu imati štetne učinke na morski život. Eucerin je zato razvio Ocean formulu koja pruža učinkovitu zaštitu od sunca, a pritom je nježna prema morskom okolišu. 

Ocean formula prisutna je u svim Eucerin preparatima za zaštitu od sunca, pružajući sveobuhvatnu njegu za lice i tijelo. Ovi preparati ne samo da štite kožu od štetnih UV zraka, već su formulirani i za različite indikacije, 

Savršena kombinacija zaštite i njege

S dolaskom sunčanih dana, Eucerin Sun linija dolazi do izražaja kao važan saveznik u zaštiti kože od štetnog sunčevog zračenja. Osim što pruža izvanrednu UV zaštitu, Eucerin Sun formulacije također se prilagođavaju individualnim potrebama kože pružajući specijaliziranu njegu za specifične indikacije. Ključni sastojci osiguravaju hidrataciju, zaštitu i regeneraciju kože, dok istovremeno štite okoliš. 

Eucerin preparati za zaštitu od sunca kombiniraju napredne UV filtre s antioksidansima koji štite kožu od slobodnih radikala i sprječavaju prerano starenje kože uzrokovano izlaganjem suncu. Inovativna napredna spektralna tehnologija kombinira širokopojasne i fotostabilne UVA/UVB filtere, pružajući pouzdanu UV zaštitu uz gliciretiničnu kiselinu za dodatnu zaštitu DNA.

Od preparata za masnu i aknama sklonu kožu, do onih koji sprječavaju preuranjeno starenje ili alergije na sunce, Eucerin Sun asortiman nudi rješenja za različite potrebe i indikacije kože. Također, nudi posebne formulacije za nježnu dječju kožu i kožu sklonu atopijskom dermatitisu.

Srednji, visoki i vrlo visoki faktori zaštite od sunca (SPF) klinički i dermatološki dokazano su iznimno učinkoviti i dobro podnošljivi, čak i na osjetljivoj koži.

Očuvajte okoliš, osvojite nagrade

U sklopu svoje predanosti očuvanju okoliša, Eucerin je razvio i inicijativu Recikliram i dobivam. Kroz ovu inicijativu uz povrat prazne, iskorištene plastične ambalaže Eucerin preparata moguće je preuzeti u zamjenu besplatnu Eucerin njegu. Ovaj program ne samo da pomaže u smanjenju plastičnog otpada, već i nagrađuje korisnike za njihovu svijest i brigu o okolišu. Recikliranje plastičnih pakiranja pomaže u smanjenju količine otpada koji završava u oceanima i na odlagalištima, čime se smanjuje negativan utjecaj na okoliš i doprinosi očuvanju prirodnih resursa.

Eucerin je svjestan da je briga o koži neodvojiva od brige za naš planet. Stoga, svaki korak u smjeru održivosti doprinosi zdravijem i čišćem svijetu za buduće generacije. Posvećenost inovacijama i održivosti ne samo da donosi vrhunske preparate za njegu kože, već i postavlja standarde za odgovorno poslovanje. Kroz kontinuirana istraživanja i razvoj Eucerin nastoji pronaći nove načine kako unaprijediti svoju njegu i smanjiti njihov ekološki otisak.

Ljepota