Ariana Grande
Profimedia //

Ariana Grande

Popratili smo kako su različite poznate osobe pristupile temi ovogodišnje Met Gale koja je bila The Garden of Time. Sinoć su u Metropolitanskom muzeju viđene razne kombinacije a posebno nas je oduševila Ariana u lepršavo sedefastoj haljini, kojoj je ovo bila tek druga Met Gala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ariana Grande (@arianagrande)

Poznata pjevačica sinoć nas je zabljesnula u haljini sa sedefastim gornjim dijelom i lepršavom višeslojnom plisiranom suknjom koja lagano pada. Haljinu je dizajnirao kreativni direktor Loewea, Jonathan Anderson, a sastoji se od krutog korzeta koji je izrađen u potpunosti od bisera i sedefa. Oko struka ima drapirani detalj tkanine koji cijelu haljinu upotpunjuje, a ručno nabrana suknja od svilenog šifona lagano se presijava. Dizajner je za odabir tkanine i sam dizajn lepršave suknje koristio ljepotu prirode kao inspiraciju, te je dizajnirana oponašajući prelijevanje minerala.

Pop zvijezdu rijetko kada viđamo spuštene kose, tako da se i ovoga puta pojavila zalizane dignute kose u repu, a na licu se poigrala s krilima leptira koji su bili neizostavan detalj oko njenih očiju i touch koji je upotpunio cijeli look.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli r.e.m.beauty (@r.e.m.beauty)

Tijekom intervjua Ariana je otkrila kako je inspiraciju za svoj look dobila iz njene uloge u filmu Wicked. Iako film još nije izašao, poznato nam je da je temeljen na omiljenom Broadway mjuziklu, te da Ariana u filmu glumi ulogu Glinde, popularne dobre vještice sa Sjevera. Za cijeli njen večerašnji look inspirirala ju je opalescencija i kombinacija rozih nijansi lika kojeg je utjelovila.

Korzet je izrađen upravo od majčinog bisera jer to njezin kamen rođenja kojeg je pjevačica povezala sa životnim situacijama koje su nepredvidive baš poput bisera koji se stvaraju na najneočekivanije načine. “Nikada ne znate kakve lijepe stvari vas čekaju na neočekivanim mjestima”, rekla je Ariana.

Ariana Grande
Profimedia

Ariana Grande

S obzirom na to da haljina vuče inspiraciju iz filma, nije ni čudno da se Ariana na crvenom tepihu pojavila i pozirala s Cynthijom Erivo, s kojom je snimala film Wicked. Grande i Erivo na Met Gali su zapravo utjelovile svoje likove, Ariana u čistom bijelom izgledu u kontrastu s Erivinim crnim cvjetnim izgledom.

Moda