Nicole Kidman
//

Nicole Kidman

Nicole Kidman je prošetala crvenim tepihom Met Gala 2024. noseći haljinu inspiriranu onom Cristóbala Balenciage iz 1950-ih. Poznata glumica je u suradnji s kreativnim direktorom Balenciage, Demnom, uspjela ponovno oživjeti ovaj ikonični komad koji je savršeno odražavao ovogodišnju temu "Sleeping Beauties: Reawakening Fashion".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dedicated to Balenciaga by Demna (@demnagram)

Haljinu je karakterizirao bijeli dvostruki svileni korzet uparen s crnom dugom suknjom izrađenom od ručno izrezane organze, a cijeli look, Kidman je upotpunila elegantnim bijelim rukavicama i nakitom. Rezultat je bio impresivan spoj vintage šarma i suvremene estetike, koji je savršeno uhvatio suštinu večeri.

Svojim prepoznatljivim stilom, Nichole je zapravo odala počast pravoj inspiraciji originalne haljine - plesačima flamenka, ali i samom Cristóbalu Balenciagi koji je izgleda bio najsretniji izbor za najvažniji događaj godine u modnoj industriji.

Nicole Kidman

Nicole Kidman

Ovaj nezaboravan trenutak na Met Gali dolazi nakon još jednog prekretnog trenutka u njezinoj uistinu impresivnoj karijeri. Samo nekoliko dana prije događaja, Nicole je bila počašćena nagradom Američkog Filmskog Instituta za životno djelo, a na samu dodjelu je također nosila Balenciagu, odnosno dugu zlatnu haljinu koja je savršeno naglašavala njezinu figuru. Prilikom preuzimanja nagrade izrazila je zahvalnost za ljubav i podršku svoje obitelji, uključujući i supruga koji ju je pratio i na crvenom tepihu Met Gale.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E! Entertainment (@eentertainment)

Nicoleina modna kombinacija odaje počast modnoj povijesti i svjedoči o njenom trajnom utjecaju i besprijekornom ukusu koji što ide starija, postaje sve bolji i bolji.

Moda