Penélope CRUZ
Copyright: CHANEL //

Penélope CRUZ

Sinoćnja Met Gala pod temom The Garden of Time je izvukla najbolje od najboljih floralnih komada i onih koji svoju inspiraciju vuku iz prirodnog svijeta općenito. Poput Emme Chamberlain, Dua Lipe i mnogih drugih, Penelope Cruz je odabrala reference na tamniju stranu prirode u Chanel couture kreaciji.

Penélope CRUZ

Penélope CRUZ

Haljina za Cruz je izrađena od osam različitih francuskih čipki koje utjelovljuju razne prirodne i floralne motive. Chanel je poznat po svojim raznim tradicionalnim tvornicama diljem Francuske koje ih opskrbljuju najboljim i najkvalitetnijim materijalima, pa smo sigurni da se Penelope u ovom čipkanom ansamblu osjećala i više nego dobro. Za samu izradu ove haljine i svih pripadajućih dekorativnih elemenata je bilo potrebno preko 500 sati ručnog rada.

Penélope CRUZ

Penélope CRUZ

Cruz je svoju kombinaciju upotpunila visokim Chanel nakitom od bijelog zlata koje se savršeno slagalo s presijavajućim elementima ove haljine, poput dekorativne dugmadi u obliku cvijeća na leđima ove haljine. Nakit je obogaćen perlama i dijamantima, te on definitivno simbolizira sve ljepote koje priroda može proizvesti sama od sebe, u potpunosti ničim izazvana.

Moda