Instagram //

@bellahadid

Na našoj ovotjednoj beauty wishlisti pronašao se Arkana Bo2Look serum, odnosno moćni eliksir dizajniran za ciljanje i borbu protiv vidljivih znakova starenja, posebno na područjima oko očiju i čela. U srcu ovog revolucionarnog seruma leži XEP™️-018, moćni neuropeptid poznat po svojoj izvanrednoj sposobnosti opuštanja mišića lica i učinkovitom smanjenu pojave finih linija i bora. Ovaj ključni sastojak djeluje u sinergijski s hijaluronskom kiselinom kako bi pružio intenzivnu hidrataciju i punoću koži, obnavljajući njezinu mladenačku elastičnost i sjaj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sasha Mei (@sasha.mei)

Ono što razlikuje Bo2Look serum od ostalih seruma s peptidima na tržištu je njegova svestranost. Tako se njegove korištenje može prilagoditi rutini svake osobe i njezinim individualnim potrebama i preferencijama.

Promo

Dugotrajni rezultati

Baveći se temeljnim uzrocima starenja na staničnoj razini, ova napredna formula ne samo da pomaže u smanjenju postojećih bora, već i sprječava nastanak novih, dajući dugotrajne rezultate koji premašuju površinska poboljšanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arkana Official (@arkana_skin_care)

Arkana Bo2Look Serum predstavlja paradigmu u području anti-age njege kože, nudeći moćnu kombinaciju znanosti i inovacija kako bi se učinkovito borio protiv znakova starenja. Sa svojom neusporedivom sposobnošću ciljanja bora i raznolikim metodama primjene, ovaj serum je predodređen da postane nezaobilazan dio rutine onih koji traže besprijekornu i sjajnu kožu.

Tako Arkana Bo2Look serum odmah dodajemo na listu želja za proljetno/ljetne mjesece.

 

Elle Beauty Awards