ljetne frizure
unsplash //

ljetne frizure

Ljeto je odlično razdoblje za eksperimentiranje s novim stilovima koji su lagani i praktični. Bilo da planirate provesti ljeto na plaži ili u gradu, ove frizure za vruće dane će vam olakšati svakodnevicu.

Pletenice i beachy waves u jednom

Pletenje svakakvih pletenica je vjerojatno najjednostavnije i najljepše rješenje. Ne treba puno prakse, čak i obične pletenice koje nisu ispletene po od vrha glave su sasvim dovoljne. Glavni cilj je ostvaren a to je da kosa ne stoji na licu. Sve što trebate su tek jedna ili dvije tanke gumice i voilà! Uz to, kad ih raspletete, imat ćete beachy waves. Pravi 2 u 1. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia Dayton (@oliviadaytonn)

Low Bun

Ova frizura je idealna ako nosite bilo kakve šešire ili kape. Brže se napravi od pletenica, a izuzetno je praktična. Preporuka je da se kosa previše ne steže u uske gumice jer je kosa pri visokim temperaturama osjetljivija i stoga sklona lomljenju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Caroline Daur (@carodaur)

Marame u kosi

Bilo kakva marame će odmah podići kompletni outfit. Mogu biti isprepletene kroz pletenicu što je malo složenije ali se može staviti samo oko repa i pustiti da viškovi lepršaju. Kako god da se ukope, sigurno će biti upečatljivo. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Akta Bavalia (@aktabavalia_)

Top Knot

Top Knot frizura je doslovno harala Instagramom i YouTubeom prije 10ak godina ali se uvijek vraća. Postoje dvije varijante: može biti podignuta u vrlo visoku frizuru ili samo gornji sloj kose. Već godinama se stilisti za kosu odlučuju baš za ovaj stil frizure na crvenim tepisima i modnim revijama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by STYLEBEE Inc. (@stylebee)

Ljepota