Message
Dior //

Message

Od visoke mode do fenomenalnih parfema, kuća Christiana Diora je još od doba svog osnivača kreirala snove i predmete žudnje koje gotovo svi na svijetu žele posjedovati. Ipak, nas je ovoga puta osvojila njihova nedavno prikazana home kolekcija sa preslatkim i inspirativnim porukama.

Dizajnom i bojama bliski tanjurima koji su bili popularni na našem području prije nekoliko desetljeća, nova sezonalna kolekcija Christian Dior posuđa pod imenom Message je poput slatkog sna iz kojeg se ne želimo probuditi. Iako ćemo redovno pastelne i nježne boje povezati s dječjim stvarima, ovi tanjuri, čaše i ubrusi bi se savršeno uklopili na suncem okupanu terasu, balkon koji gleda na more ili ugodni unutarnji prostor koji dijelimo s našom omiljenom osobom.

"Mon Amour", "Bonne Chance", "Porte-Bonheur" i "Bonne Etoile" nježne su izjave koje delikatno naglašavaju kolekciju Message. Neodoljivo čiste, ove kreacije Cordelie de Castellane obećavaju upotpuniti stolove s razigranim, grafičkim dodirom. Ode umjetnosti življenja koja je tako draga utemeljitelju i couturieru, višebojni natpisi koji ukrašavaju ove predmete želje otkrivaju paletu živih nijansi u rasponu od plave do crvene, žute, ljubičaste, narančaste i zelene. Poput ode ljubavi i radosti.

Lifestyle