Donovan Pavleković //

Iako daje dojam kartona, ova torba inspirirana papirnatim vrećicama ustvari je načinjena od umjetne kože.

Donovan Pavleković

Najnoviji projekt za brend Donovan je The Škarnicl bag kojim Pavleković započinje svoju komercijalnu liniju pod nazivom Donovan Studio, koja će uključivati nosivije komade, ali i dalje s pečatom prepoznatljivog modnog izričaja kojim je do sada brend bio prožet. Torba je kao ideja nastala prije nekoliko godina, ali zbog stvaranja konceptualnih kolekcija, bila je postavljena sa strane. Kao i svaki svjetski brend, bilo je vrijeme da Donovan stvari zažive i u svakodnevnom životu, stoga je torba početak jedne nove priče.

Donovan Pavleković

Torba je zamišljena kao clutch, ali zbog svog izgleda u nju stane sve što jednoj djevojci „on the go“ može zatrebati tijekom dana. Torba dolazi u dvije veličine, Mini i Large, odnosno 22 cm i 30 cm širine. No, to nisu njene finalne verzije, pošto u narednom periodu dolazi još veličina.

Donovan Pavleković
Donovan Pavleković

Škarnicl bag jednostavna je za korištenje – ubacite što tog dana trebate, magnetom osigurate otvor i preklopite koliko puta želite. Idealna je za nošenje ispod ruke, a velikim eksperimentom je utvrđeno da u Large verziju stane više od devet baguettea. Izrađena je od umjetne kože, a dodatno drži oblik unutarnjim pojačanjem.

Donovan Pavleković
Donovan Pavleković

The Škarnicl bag nastala je kao mala opsesija ambalažom i američkim marketingom kroz plastične i papirne vrećice velikih trgovačkih lanaca. No, s utjecajem tihog luksuza, veliki printani logo zamijenjen je decentnom etiketom u pripadajućem materijalu. Torba je namijenjena za svakodnevno nošenje i pojednostavljenje dnevnih obaveza.

Donovan Pavleković
Donovan Pavleković
Donovan Pavleković

Najnoviju torbu brenda Donovan moguće je naručiti direktno preko Instagram profila @donovan_studio.

Modeli: Niki Peternac i Vito Arbanas

Moda