magic v3
HONOR //

magic v3

Globalni tehnološki brend HONOR danas je na sajmu IFA 2024 u Berlinu premijerno predstavio svoje revolucionarne uređaje koje pokreće umjetna inteligencija, među kojima se posebno istaknuo pametni telefon HONOR Magic V3. Predstavljajući globalnim potrošačima ovaj najnoviji, najtanji preklopni pametni telefon na svijetu s poboljšanom izdržljivošću, baterijom, ekranom i iskustvom koje je potpomognuto umjetnom inteligencijom, HONOR je još jednom pokazao kako nastavlja pomicati granice u inovacijama. Uz njega, predstavljeni su i elegantno prijenosno računalo HONOR MagicBook Art 14, napredni digitalni tablet HONOR MagicPad 2 te elegantni pametni sat HONOR Watch 5.

„Umjetna inteligencija iz temelja mijenja našu industriju, obogaćujući i stvarajući nova iskustva koja unaprjeđuju kreativnost i produktivnost korisnika diljem svijeta, svaki dan. Želimo omogućiti AI iskustva usmjerena na čovjeka koja će potrošači smatrati doista čarobnima”, istaknuo je George Zhao, izvršni direktor HONOR-a.

Vrhunski dizajn koji teži samo 226 g s vrhunskom kamerom

HONOR Magic V3 ima debljinu od samo 9,2 mm kada je preklopljen i lagano kućište težine samo 226 g. Ovo impresivno dostignuće rezultat je pažljivog korištenja 19 inovativnih materijala i 114 mikrostruktura, čime preklopni telefoni ulaze u novo razdoblje preciznosti i tankosti.

HONOR Magic V3 opremljen je s 6,43-inčnim vanjskim i 7,92-inčnim unutarnjim preklopnim zaslonom koji korisnicima omogućuje dublje iskustvo dvostruke upotrebe i ugodno vizualno iskustvo. Ovaj uređaj, koji stavlja naglasak na dobrobit i udobnost korisnika, uključuje niz inovativnih značajki za udobnost očiju, poput prve na svijetu AI Defocus Display tehnologije, 4320Hz Risk-free PWM zatamnjivanje, cirkadijalnog noćnog prikaza i prikaza prirodnih tonova.

Uređaj, također, podržava brzo punjenje i HONOR SuperCharge bežičnu tehnologiju, što znači da se baterija puni izuzetno brzo i osigurava pouzdan rad tijekom cijelog dana.

Uz inovativni HONOR Falcon sustav kamera, koji uključuje 50 MP periskopski telefoto objektiv, 50 MP glavnu kameru i 40 MP ultraširoku kameru, ovaj HONOR Magic V3 obećava neusporedivu kvalitetu fotografija i svestranost za korisnike koji traže zapanjujuće fotografije s pametnim telefonom.

Osim toga, HONOR Magic V3 nudi brojne pametne funkcije, među kojima Magic Portal na preklopnom ekranu i fotografske funkcije s umjetnom inteligencijom u uređaju, kao što su HONOR AI Motion Sensing za brze snimke i HONOR AI Portrait Engine za poboljšanje portreta. U suradnji s Google Cloudom, HONOR obogaćuje niz funkcija za produktivnost, omogućujući korisnicima poboljšanje opće učinkovitosti. To uključuje AI Brisač (AI Eraser), Prevoditelj uživo (Face to Face Translation) i HONOR Notes Prevoditelj uživo (HONOR Notes Live Translation). Te funkcije ostvaruju HONOR-ovo obećanje o novom dobu svestranosti i produktivnosti, potpomognuto umjetnom inteligencijom, te zadovoljavaju promjenjive zahtjeve poslovnih korisnika i stručnjaka.

Najlakše i najtanje prijenosno računalo s umjetnom inteligencijom (AIPC) na tržištu

HONOR MagicBook Art 14 iskorak je u svijetu prijenosnih računala te kombinira inovativni dizajn s naprednom tehnologijom. S iznimno laganim i tankim dizajnom, težine samo 1 kg i debljine 10 mm, jedno je od najlakših i najtanjih AI prijenosnih računala na tržištu (AIPC). Savršen je za kreativce i sve koji žele stil i funkcionalnost u jednom.

Tablet koji omogućuje savršeni spoj produktivnosti i zabave

HONOR MagicPad 2 tablet HONOR MagicPad2 kombinira eleganciju i performanse sa svojim tankim dizajnom i lakoćom, što ga čini savršenim za korištenje u pokretu. S naprednim značajkama zaštite očiju i zadivljujućom kvalitetom zvuka, ovo je idealan uređaj za zabavu i rad. Dugotrajna baterija sa snažnim brzim punjenjem omogućuje vrhunske performanse. MagicPad 2 donosi pametno korisničko iskustvo sa značajkama umjetne inteligencije koje poboljšavaju produktivnost i jednostavnost korištenja.

Elegantni pametni sat čija baterija može trajati 15 dana

HONOR je predstavio i moderan, tehnološki napredan i lagan HONOR Watch 5 s elegantnim dizajnom, savršenim za svakodnevno nošenje. AMOLED zaslon osjetljiv na dodir nudi jasne i jarke boje, dok baterija omogućuje 15 dana rada, što omogućuje dugotrajnu upotrebu. Osim toga, sat prati ključne zdravstvene parametre poput otkucaja srca i zasićenosti krvi kisikom (SpO2) te omogućuje precizno praćenje aktivnosti zahvaljujući naprednom GPS sustavu. Idealno za aktivne korisnike koji traže stil i funkcionalnost u jednom.

HONOR Magic V3 bit će dostupan i u Hrvatskoj!

Najtanji preklopni telefon na svijetu HONOR Magic V3 bit će dostupan kod ovlaštenih HONOR prodajnih partnera u elegantnoj crnoj boji, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1999 €.

U promotivnom razdoblju koje traje od 06. do 30. rujna 2024. godine ili do isteka zaliha, korisnici uz kupnju HONOR Magic V3 pametnog telefona na poklon dobivaju 100 € popusta i HONOR Pad X9 tablet.

Za više informacija posjetite HONOR službenu web stranicu.

Lifestyle