ana čerenšek
priča //

ana čerenšek

Priča je projekt kojeg je Ana pokrenula nakon više od 20 godina iskustva savjetodavnog rada sa šarolikom populacijom. Iako je većinu karijere provela u sportu kao sportska psihologinja, nije željela svoje znanje čuvati nego ga je odlučila podijeliti sa svima željnima rasta i napretka. “Najbolje učimo od drugih, a ja sam puno naučila od najboljih suradnjom na ostvarenju impresivnih rezultata poput olimpijskih odličja ili odlaska na Južni Pol.” Ana je prva psihologinja koja je bila dio tima naših olimpijki i olimpijaca u Rio de Janeiru, 2016. godine, a sudjelovala je i u pripremi našeg slavnog pustolova Davora Rostuhara za odlazak na Južni Pol. Pješke!

“Priča je svoje prvo izdanje doživjela 2023. kad sam okupila grupu žena koje su kroz 3 mjeseca sustavnog rada stvorile novu zajednicu koja živi i danas. Ideja mi je, kroz nastavak Priče tu zajednicu širiti i činiti sve jačom. Moja glavna motivacija je potaknuti žene da budu hrabrije po pitanju autentičnih odabira kako bi živjele život u skladu sa svojim vrijednostima, a ne s onim što se od njih očekuje.” rekla nam je Ana uoči pripreme za novi modul koji nas čeka 21. rujna 2024. u predivnom prostoru WESPA na zagrebačkoj Zavrtnici.

Tema nove Anine Priče je “Izlazak iz zone komfora”.

Izlazak iz zone komfora, što je to? Najčešća je zabluda da se radi o ekstremnoj i teškoj tjelesnoj aktivnosti, no izlazak iz komfora ima više veze s vašim mislima nego s vašom tjelesnom spremom. Ako ste ikad počeli raditi nešto novo u životu ili uvodili zdravu naviku, sjetite se kako ste u nekom trenutku počeli posustajati jer je bilo teško, tek što ste počeli napuštati vlastiti komfor, našli ste način za povratak u zonu sigurnosti.

Najbolji i najbrži način za osobni rast jest definiranje izazova. Zahvaljujući izazovima rastemo i zato je dobro ne odustajati od njih na prvi znak „nevolje”. Izazovi u procesu promjene dolaze iz raznih smjerova, a poznavanje i prepoznavanje tih smjerova vodi k većoj garanciji uspjeha tako da ne ostanete uvijek zbunjeni oko toga zašto ste (opet) odustali. Promjena i rast su teški, neugodni i najčešće ne izgledaju lijepo, zato idemo kroz Priču upoznati te naše izazove kako bi sljedeći put bili uspješniji.

Specijalna gošća Ivana Paradžiković obogatit će Aninu Priču pa ćete 21.9. moći uživo sudjelovati u podcastu u kojem ćete iz prve ruke čuti kako u životu izlazak iz zone komfora može biti prosvjetljenje i iscjeljenje.

Priča ne nudi samo predavanje i razgovor već i ukusni brunch s mimosama ali i poklone svog sponzora Bioandine. Sponzor nije tu samo da bi ga s ponosom isticali. Bioandina je izabrana jer se radi o vodećoj hrvatskoj obiteljskoj tvrtki koja prodaje suplemente važne za zdravlje i dugovječnost.

Dođite, upoznajte se sa svim što Priča nudi, osladite se, okrijepite i povežite sa svim ženama koje su već dio Anine Priče.

Lifestyle