Rihanna
Profimedia //

Rihanna

Dok nas trenutno grije Sunce u znaku neuhvatljivog Blizanca, svijet mode se već neko vrijeme nalazi u znaku trenda majica s šaljivim ili direktnim printovima. Za to možemo definitivno okriviti Zendayu i Loewe, točnije ‘’I Told Ya’’ majicu koju je nosila tijekom press turneje za film Challengers. Za razliku od mob wife trenda kojem su svi predviđali apsolutnu dominaciju, izgleda da smo ove sezone raspoloženi samo za ležerne komade s upečatljivim natpisima.

A upečatljiv, da ne kažemo šokantan, je upravo natpis na Rihanninoj majici u kojoj je viđena jučer. Šareno ispisana fraza ‘’I’m retired’’ je vrlo brzo obišla internet i društvene mreže koje su još jednom uzdahnule i odustale od bilo kakvog nadanja u Rihannin povratak glazbi. Posebice nakon što je tijekom ovog tjedna najavila svoju liniju proizvoda za kosu, Fenty Hair, izgleda da je Rihanna zaista u predala zahtjev u zavod za mirovinsko osiguranje glazbene industrije.

Ipak, nama je ova kombinacija fenomenalna, jer je u njoj skrivena sama srž Rihanne kao osobe koju iskreno briga za sve, te kako vremena ima za sve - baš kao svi umirovljenici. Kao i uvijek, uz nju se pronašao njen partner A$AP Rocky koji je od glave do pete bio u Bottega Veneta komadima. Ovaj legendarni par je, kad već ne izbacuju ništa po pitanju glazbe, uvijek lijepo vidjeti u fenomenalnim modnim komadima. Nadamo se da će jednog dana i naša mirovina izgledati ovako spektakularno.

Moda