Instagram
@lejla.filipovic //

Instagram

Mala crna haljina, kažu stilisti, najbolji je izbor kad želite zablistati, no, Lejla je u ovoj haljini famoznom lakoćom pokazala kako stil, elegancija i šarm čine dobitnu kombinaciju. Mini haljina s puf rukavima, naglašenog struka, jednostavno, ali efektno istaknula je prirodnu ljepotu i sklad, a Lejla je ovu kreaciju upotpunila sandalama s tankim remenčićima i raspuštenom valovitom frizurom kako ide uz vjenčanje u suton na samoj obali Jadrana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lejla Filipović (@lejla.filipovic)

Satenska haljina u kojoj je Lejla pozirala u društvu supruga Tarika Filipovića, nosi potpis njezinog omiljenog branda ELFS. Inače, ovo je haljina Belen iz aktualne ELFS kolekcije a izrađena je od satena, ima spuštena ramena te naglašava struk predimenzironiranim puf rukavima. Savršen odabir za vjenčanja, proslave, maturalne zabave i partyje za sve koji žele minimalizam i eleganciju u jednom komadu. Lejla je svoju kombinaciju upotpunila i clutch torbicom, a od nakita je izabrala samo jednostavne naušnice.

Haljine su i inače čest odabir lijepe Lejle koja ih voli kombinirati uz čizme i kapute, ali i ženstveno i glamurozno u posebnim prilikama. Vjerna nekolicini brandova i dizajnera koje često nosi, Lejla voli boje, trendi uzorke i efektne detalje, ali često ju imamo priliku vidjeti u minimalističkim kombinacijama koje dodatno ističu njezin neponovljiv stil. Na svom je Instagramu objavila i najnoviju kombinaciju, a u komentarima su se nizali sami komplimenti.

Moda