Chufy
launchmetrics //

Chufy

S predstojećim astrološkim događajima, poput prelaska planeta u različite znakove i važnih lunacijskih faza, imat ćete priliku preispitati svoje životne pravce, obnoviti svoje strasti i pronaći ravnotežu između profesionalnog i osobnog života.

U sljedećim tjednima, svaki znak će biti pozvan da se usredotoči na različite aspekte svog života, bilo da se radi o ljubavi, karijeri, financijama ili osobnom rastu. Dok ulazimo u ovaj period transformacije i introspekcije, pripremite se za otkrivanje novih uvida i mogućnosti koje će vam pomoći da ostvarite svoje najdublje želje i ambicije.

Ovan 

Kada asteroid Ceres uđe u znak Jarca u ponedjeljak, 26. kolovoza, to će vam, dragi Ovnovi, pružiti priliku da se posvetite sebi i svom uspjehu. Često možete biti toliko fokusirani na postizanje ciljeva i izgradnju karijere da zanemarite vlastitu brigu o sebi. Zaboravljate da vaša karijera ne bi trebala iscrpiti svu vašu energiju i da zaslužujete profesionalni život koji vas ispunjava. Ceres u Jarcu nudi vam priliku da se malo povučete s posla, posvetite se sebi i pronađete održiviji ritam. Također ćete možda konačno vidjeti rezultate svog truda i marljivog rada. Samo se pobrinite da odvojite vrijeme za sebe i svoje dobrostanje, bez obzira na to koliko posao može biti zahtjevan.

Bik 

Dopustite sebi da prihvatite sva zaslužena priznanja koja vam dolaze. Puni Mjesec u znaku Vodenjaka, koji se pojavljuje u ponedjeljak, 19. kolovoza, osvjetljava vaš profesionalni sektor, omogućujući vam da vidite rezultate svog truda. Iako ovo nije kraj vašeg putovanja niti najbolji mogući ishod, vrijeme je da se zaustavite i uživate u postignutom. Osigurajte da ste spremni prihvatiti pohvale i da imate jasnu viziju svojih budućih ciljeva u karijeri. Ova energija može otvoriti vrata novim prilikama. Što više budete djelovali prema svojoj istini i preuzimali rizike, to ćete više priznanja i izobilja privući, te ćete razviti duboko samopouzdanje da ste na pravom putu prema svojim snovima.

Blizanci 

Nema boljeg trenutka od sadašnjeg da konačno odlučite živjeti život svojih snova, dragi Blizanci. Energija Vodenjaka trenutno vlada vašom kućom sreće, donoseći vam prilike za obrazovanje, putovanja, posao, bogatstvo i duhovni rast. Dok se Puni Mjesec u Vodenjaku pojavljuje u ponedjeljak, 19. kolovoza, dosežete vrhunac u svojoj potrazi za širenjem horizonata. Ova energija može vam pružiti ključnu priliku za značajan korak naprijed ili čak biti onaj inspirativni poticaj koji vam pomaže shvatiti da, bez obzira na to koliko ste se pripremali ili koliko ste se zamarali prošlošću, sada je vrijeme da preuzmete ono što želite. Uvidjet ćete da je svemir samo čekao da donesete odluku, a kako budete postajali sve posvećeniji svojim snovima, shvatit ćete koliko je lako manifestirati sve što ste ikada željeli.

Rak 

Čini se da su vam financije nedavno bile u fokusu. Dok se upuštate u izgradnju novog života, možda ste u posljednje vrijeme osjećali manjak nade u mogućnost postizanja željenog uspjeha. Međutim, svi izazovi s kojima ste se suočili samo su vas pripremili za ovaj novi početak, jer sve dolazi u valovima. Važno je razumjeti da, iako neočekivani financijski dobitak može biti uzbudljiv, stvaranje vlastitog izvora prihoda kroz profesionalni uspjeh predstavlja ono što zaista tražite. Ovaj mjesec biste mogli imati priliku ponovno se posvetiti nekom ranijem karijernom cilju ili snu. Umjesto da odbacite tu priliku ili se brinete o radu koji je potreban za njezino ostvarenje, oslonite se na svoj instinkt. 

Lav 

Odvojite malo vremena da razmislite o tome što zaista obogaćuje vaš život, dragi Lave. Tijekom prve polovice mjeseca, Merkur će biti retrogradan u Djevici, koja vlada vašom kućom vrijednosti, prije nego što prijeđe u vaš sektor identiteta. Ovo je period za preispitivanje i razmišljanje o tome što vam je najvažnije ili što najviše cijenite u životu. Međutim, ono što odlučite ovaj mjesec moglo bi izazvati preispitivanje vašeg dosadašnjeg načina života. Dok vam Merkur pomaže da bolje razumijete tko ste, što želite i koliko vrijedite, Venera će se vratiti u Djevicu donoseći financijske blagoslove u vaš život. Venera u Djevici pomaže vam da shvatite da će sve što retrogradni Merkur otkrije imati svoju vrijednost, posebno kada uvidite da nije samo materijalno bogatstvo ono što čini život vrijednim, već ono što radite s tim životom.

Djevica 

Bila si na putu da shvatiš što ravnoteža znači u tvom životu, Djevice. Ova ravnoteža ne odnosi se samo na unutarnje stanje, već i na usklađivanje tvojih dalekosežnih snova s stabilnim, dosljednim osobnim životom ispunjenim ljubavlju koji želiš. Iako se isprva činilo kao sukob između karijere i obitelji ili doma i avantura, u stvari se radi o boljem razumijevanju onoga što stvarno želiš od svog života. Asteroid Juno će se vratiti u znak Vage 9. kolovoza, donoseći povećano financijsko obilje i dublje osobne odnose. Počet ćeš se osjećati mirnije i ispunjenije dok uviđaš da su tvoje želje za životom ostvarive.

Vaga 

Trenutno se nalazite u neizvjesnoj situaciji, Vage, jer primate brojne signale iz svemira, ali se postavlja pitanje koliko ih zaista slušate. Potrebno je otvoriti nove horizonte, proširiti svoj život i usredotočiti se na ono što ste oduvijek željeli manifestirati. Možda imate strahove o tome hoćete li uspjeti i kako bi prihvaćanje vaših snova moglo utjecati na vaše trenutne okolnosti i odnose. Možete donositi odluke koje vam se čine najboljima, ali s rastom prve četvrti Mjeseca u Škorpionu, imat ćete priliku da se više posvetite financijskom aspektu ovog novog poglavlja.

Škorpion 

Vjeruj da život može biti bolji nego što si dosad mislio, Škorpione. Nedavno si dobio novu priliku u svom profesionalnom životu, bilo da se radi o novoj ulozi u trenutnom radnom okruženju ili o prilici u potpuno novoj tvrtki. Ovaj veliki dar iz svemira trebao biš prihvatiti s zahvalnošću, ali umjesto toga, možda ga razmatraš i preispituješ da vidiš je li to zaista ono što želiš i je li stvarno ono što se čini. Možeš prestati s nagađanjima o ovim darovima iz svemira ili se brinuti da bi mogao biti prevaren. Zaslužuješ nevjerojatne prilike i bogatstvo. Pobrini se da usmjeriš sve negativne misli i dopustiš sebi da budeš sretan, pa čak i presretan zbog onoga što dolazi u tvoj život. Najvažnije je da vjeruješ da konačno dobivaš ono što si zaslužio kroz sav trud i rad.

Strijelac 

Da biste radili ono što volite, prvo morate otkriti što je to, Strijelče. Kao znatiželjan istraživač zodijaka, uživate u isprobavanju različitih putova kako biste vidjeli što vam život nudi i kako biste otkrili je li nešto bolje skriveno iza sljedećeg ugla. Međutim, ključ povjerenja u pronalaženju svoje svrhe ili niše leži i u povjerenju u vlastite odluke. Vjerovanje u sebe je ključno u ovom trenutku, Strijelče, jer zaslužuješ raditi ono što voliš, ali i živjeti život koji te ispunjava i usrećuje.

Jarac 

Svemir često ima zadnju riječ, jer su najbolji trenuci u životu oni koje ne možemo planirati. Umjesto da se stalno trudite vidjeti deset koraka unaprijed, usporite i usmjerite svoju pažnju na sadašnji trenutak. Kada se usredotočite na to što možete učiniti sada kako biste donijeli više ispunjenja, uzbuđenja, ljubavi i obilja, istovremeno postavljate temelje za svoju budućnost. Kako Sunce ulazi u znak Djevice u četvrtak, 22. kolovoza, osjetit ćete potrebu za isprobavanjem novih stvari, istraživanjem različitih putova i shvaćanjem da ponekad najveće zadovoljstvo dolazi iz puštanja kontrole. Pristupite svom životu kao eksperimentu, istražujući ono što rezonira s vašom dušom i donosi vam sreću. Ne postoji nagrada za život koji drugi očekuju od vas, ali nagrade su neograničene kada pronađete život kakav vi sami želite živjeti.

Vodenjak 

Ponovno se zaljubi u život, Vodenjače. Iako su se stvari možda nedavno činile teškima, to ne znači da ne zaslužuješ doživjeti sve nevjerojatne stvari o kojima si sanjao. Čak i ako se neka pitanja u tvom osobnom životu čine još uvijek otvorenima, važno je da se ponovno usredotočiš na ono što zaista želiš. Ne smiješ dopustiti da postupci ili nečinjenje drugih ljudi određuju tvoje korake. Umjesto toga, vrati se svojem autentičnom sebi, onom dijelu tebe koji se nada i vjeruje, i shvati da imaš mogućnost birati.

Ribe 

Ako istinski želite ostvariti svoje snove, onda nikada ne smijete gubiti nadu u njihovo ostvarenje. Prva četvrt Mjeseca u Škorpionu, koja će se dogoditi u ponedjeljak, 12. kolovoza, naglašava vašu potrebu da se ponovno posvetite svojim ciljevima i budete pažljivi prema svim potencijalnim prilikama ili promjenama. Škorpion upravlja vašom kućom sreće, pa biste u ovom periodu mogli dobiti ponudu za putovanje ili se pred vama može otvoriti novi životni put. Međutim, ako izgubite nadu ili se fokusirate samo na posao koji je pred vama, mogli biste propustiti ove prilike. Umjesto toga, vjerujte u trud koji ste već uložili i oslonite se na svoju intuiciju jer ste upravo tamo gdje trebate biti. Nagrade za vaš rad uskoro će se manifestirati. Samo trebate obećati sebi da nikada nećete izgubiti nadu niti predanost postizanju uspjeha u svojoj duši.

Horoskop