Unsplash //

Za sve znakove, sezona Lava donosi priliku za sjaj i transformaciju. Osjetit ćete potrebu da se istaknete i preuzmete vodstvo u različitim područjima svog života. Bit ćete inspirirani da slijedite svoje srce, istražite svoje talente i pokažete svoju jedinstvenu osobnost svijetu.

Ovan 

Tjedan započinje ciklus u kojem ćete postati svjesniji rana koje trebate izliječiti kako biste procvjetali. Mjesec u Vodenjaku na početku tjedna pomaže vam da se povežete s ljudima koji vam mogu pomoći na putu iscjeljenja. Tijekom tjedna primit ćete poruke iz svojih snova koje vas mogu potaknuti da budete strpljiviji u svom procesu. Kada Mjesec konačno uđe u vaš znak, osjećat ćete se hrabrije i osnaženo za navigaciju svojim životom.

Bik 

Pokazivanje ljubavi i suosjećanja prema sebi bit će glavna tema ovotjednih tranzita dok Sunce boravi u živahnom Lavu, pomažući fiksnim znakovima da pronađu svoje mjesto pod suncem. Merkur ulazi u Djevicu, donoseći novu dimenziju vašem romantičnom životu. Kako Mjesec početkom tjedna ulazi u Vodenjaka, mogli biste se više usredotočiti na uspjehe i postignuća koja možete ostvariti tijekom sljedećih nekoliko dana. Mjesec u Ribama pruža vam umirujuću energiju, dok Mjesec u Ovnu omogućuje da se suočite s prošlošću s novim razumijevanjem i mudrošću. 

Blizanci 

Značajan tranzit ovog tjedna je Merkurov ulazak u Djevicu, što ovo razdoblje čini vremenom kada dom i obitelj postaju vaš prioritet. Podršku vam pruža Mjesec u Vodenjaku, koji vam pomaže osmisliti nove planove kako biste dugoročno ostali vjerni svojim ciljevima. Mjesec u Ribama omogućuje vam da preuzmete kontrolu nad situacijama, podsjećajući vas da uz strpljenje možete postići velike stvari. Mjesec u Ovnu, u kombinaciji s retrogradnim Chironom, donosi intenzivniju energiju, fokusirajući vas na vaš unutarnji krug.

Rak 

Ovaj tjedan donosi promjenu vaše perspektive i fokus na zajednicu i povezanost. U sezoni Lava bit ćete otvoreniji za upoznavanje novih ljudi i druženja. Mjesec u Vodenjaku omogućuje vam dublju povezanost s ovim temama, dok Mjesec u Ribama donosi nove perspektive. Kada Mjesec uđe u znak Ovna, možete se usredotočiti na rane vezane uz posao i karijeru. Vrijeme je da se više posvetite diplomaciji ako dođe do napetosti s prijateljima ili kolegama.

Lav 

Sretan rođendan, Lavovi! Ova sezona obećava prosperitet i promjene. Tjedan počinje pojačanom energijom s Mjesecom u Vodenjaku, omogućujući vam veću transparentnost i dijeljenje s partnerom. Bit ćete motivirani da preuzmete vodstvo, dok a ostatak tjedna donijet će pozitivan tok energije koji će vam pomoći da dosegnete zvijezde.

Djevica 

Možete se osjećati sigurnije i osnaženije tijekom sljedećih nekoliko tjedana. Kako Sunce ulazi u skriveni dio vaše karte, ovo može biti razdoblje kada će vam odmor i opuštanje postati prioritet. Mjesec u Vodenjaku pomaže vam postaviti nove ciljeve i namjere. Tijekom tjedna osjetit ćete želju da svom partneru uputite lijepe riječi, a bit ćete usmjereni i na pronalaženje lijekova za rane iz prošlih veza.

Vaga 

S ulaskom Sunca u Lava, sljedećih nekoliko tjedana osjećat ćete se u svom elementu, družeći se i upoznavajući nove ljude. Ovo razdoblje donosi vam probuđenje i energičnost. Mjesec u Ribama postavlja pozornicu za postizanje viših ciljeva ako ste spremni marljivo raditi i uložiti maksimalan trud. Ovo je razdoblje kada biste mogli biti inspirirani na promjene u svom životu. 

Škorpion

Na najvišoj točki vaše karte, Sunce u Lavu donosi vam pronicljivost i samopouzdanje u nadolazećim tjednima. Mjesec u Vodenjaku potiče vašu kreativnu energiju, a bit ćete ponosni na svoj rad. Ovo je vrijeme kada svoje talente možete vidjeti u novom svjetlu. Mjesec u Ribama može djelovati neodoljivo, ali i uzbudljivo i očaravajuće, unoseći razigranu energiju u vaše odnose. Ovaj tjedan donijet će vam želju i volju za uspjehom. 

Strijelac 

Vatra ulazi u vašu kartu s dolaskom Sunca u Lavu, što potiče vašu strast prema učenju nečeg novog. S Mjesecom u Vodenjaku, imate priliku da riješite stvari na svoj način i osjećate podršku drugih. Samouvjereni ste i spremni suočiti se sa svim izazovima.  Kada Mjesec uđe u znak Ovna, vaša sposobnost za učenje i rast će se odraziti, omogućujući vam da uredite ili prepravite svoj plan za sljedeće poglavlje.

Jarac 

S Merkurom u Djevici, dolazi puno ljubavi i brige, što vam donosi više samopouzdanja i nade u nadolazećim tjednima. Ovaj tjeda n bit ćete usmjereni na ostvarenje novih planova. Vaš unutarnju kreativac će pokazati sve svoje vještine, a uz to ćete biti suosjećajni i pokazati razumijevanje za ljude oko sebe. 

Vodenjak 

Početak tjedna s Mjesecom u vašem znaku donijet će vam proboje i nova razmišljanja. Sunce u Lavu unijet će nove aspekte u vaš odnos, a otkrivanje novih dijelova slagalice pomoći će vam da bolje razumijete svoj romantični život. Otvorit će se više prilika za istraživanje novih tema koje će potaknuti vašu znatiželju. Osjećat ćete se dobro jer radite u skladu sa svojim ciljevima. 

Ribe 

Merkur ulazi u Djevicu ovog tjedna, čineći vaša prijateljstva i romantične veze živahnijima i uzbudljivijima. Entuzijastično ćete dijeliti i otvoriti svoje srce drugima. Mjesec u vašem znaku donosi utjehu i energiju, omogućujući vam da se povežete sa svojim unutarnjim ja. Ovo je odlično vrijeme za učenje novih vještina koje vam mogu pomoći u napredovanju.

Horoskop