QMS //

Izloženost UV zrakama ne samo da može dovesti do opeklina, već i ubrzava proces starenja kože, stvarajući bore i hiperpigmentaciju. No, kreme za zaštitu od sunca mnogi i dalje izbjegavaju. Jedan od razloga je percepcija kako nanošenje kreme za zaštitu od sunca zahtijeva previše vremena i truda, posebno kada je potrebno nanositi je više puta tijekom dana, dok drugi smatraju kako im takve kreme ostavljaju neugodan osjećaj na koži, poput masnog i instantno oznojenog lica, a često i vidljivog bijelog sloja.

Luksuzni njemački kozmetološki brend QMS Medicosmetics osmislio je Derma Expert Cellular Sun Shield Fluid SPF 50 + PA ++++, kremu koja nudi sveobuhvatnu zaštitu od štetnih UV zraka te pomaže u zaštiti od prijevremenih znakova starenja kože uzrokovanih izlaganjem suncu. Ono što će mnoge oduševiti je činjenica da ova krema ne ostavlja vidljivi bijeli sloj na koži – kremu je samo potrebno kratko zagrijati i protrljati među prstima, prije nanošenja na kožu lica, a pogodna je za sve tipove kože. Jedna krema dostatna je za 30-40 nanošenja.

Kako djeluje? Uravnoteženi sustav UVA/UVB filtera širokog spektra nudi maksimalnu zaštitu od sunca. Podešavanjem filtera na UVA/UVB filterima, koža je zaštićena od opeklina i dugotrajnog oštećenja kože. DNA-Repair Complex učinkovit je kompleks protiv starenja. Inkapsulirani liposomi s enzimom za popravak DNA podupiru mehanizam popravljanja DNA u koži. Jednom kada enzim za popravak DNK dođe do stanice kože izložene suncem, aktivira mehanizam za popravak stanice kože i suprotstavlja se razvoju oštećenja kože, istovremeno jačajući imunološki sustav kože i podržavajući prirodnu pigmentaciju kože bez opeklina. Vitamin E učinkovito štiti od oštećenja slobodnih radikala, dok prirodni shea maslac hrani kožu. 

Što sve pruža Derma Expert Cellular Sun Shield Fluid SPF 50 + PA ++++?

• Zaštitu od sunca i njegu protiv starenja kože

• Jača obrambeni sustav kože i pomaže njezinu regeneraciju

• Štiti od pigmentacijskih mrlja

• Podržava vlastiti proces oporavka kože

• Može se koristiti na ekstremnim mjestima (planine i tropska područja), kao i za vrijeme sportskih aktivnosti

Ljepota