Fotografije: Senja Vild
Designer Outlet Croatia //

Fotografije: Senja Vild

Sezona godišnjih odmora je u punom jeku, a ako ste među onima koji uskoro planiraju odlazak na more, sigurno već provjeravate imate li sve što vam je potrebno. Ljetnih komada nikad dosta i uvijek postoji nešto što bi trebalo obnoviti, a zato je shopping neizbježan. Ljetna sniženja odlična su prilika za obnavljanje garderobe po povoljnim cijenama, a to zna i Designer Outlet Croatia koji je za sve ljubitelje dobrog shoppinga pripremio odličnu ljetnu akciju. Smješten na istočnom dijelu Zagreba, uz robnu kuću IKEA, ovaj centar postao je omiljena shopping destinacija mnogim fashionistima!

Jedinstvena shopping destinacija

Designer Outlet Croatia tijekom cijele godine nudi preko 100 fashion i lifestyle brandova po pristupačnim outlet cijenama uz 30 do 70% popusta. Ovo je mjesto na kojem možete pronaći sve što vam treba, a istovremeno uživati u shoppingu na otvorenom s obitelji ili prijateljima. Uz otvorenu arhitekturu inspiriranu hrvatskim regijama osjećat ćete se kao kod kuće, a zahvaljujući raznolikom sadržaju, Designer Outlet Croatia je idealna lokacija za sve generacije. Osim shopping iskustva, posjetitelji mogu uživati i u gastro ponudi koju imaju Mlinar i caffe bar Green Bar, dok je Leggiero odličan izbor za ljubitelje slastica.

Najbolji ljetni popusti

Potraga za savršenim ljetnim komadima može biti izazovna, ali Summer Sale ponuda nudi sve što vam je potrebno za najbolje ljeto do sada. Uz popuste do čak 70%, ljetno sniženje u Designer Outletu Croatia donosi vam inspiraciju za prave ljetne outfite kojima ćete osvojiti društvene mreže. Lisca, Palmers, Yamamay i Calzedonia imaju bogatu ponudu kupaćih kostima i dodataka za plažu, a uz to Calzedonia ima kvalitetan spavaći asortiman i stalne akcije za kupnju više komada. Ljubitelji sporta i aktivnog načina života mogu posjetiti Adidas, Pumu, Lacoste i Under Armour koji uvijek imaju bogatu sportsku ponudu za sve uzraste.

Jarke boje i lagani materijali

Ljeto je idealno za eksperimentiranje s bojama, uzorcima i stilovima. U Designer Outletu Croatia pronaći ćete sve što vam je potrebno za kreiranje savršenih ljetnih kombinacija, od laganih haljina, košulja, suknji i kratkih hlača pa sve do neizostavnih modnih dodataka poput sunčanih naočala, šešira, torbica i udobne obuće. Ove sezone izađite iz svoje zone komfora i poigrajte se jarkim bojama poput narančaste, zelene i plave te ih kombinirajte s upečatljivim uzorcima. Ljubitelji neutralnih boja poput bijele i bež mogu također pronaći odlične komade u boho stilu, a ljeti najviše volimo lan jer istovremeno možete biti stylish i osjećati se ugodno. Ako se pripremate za nezaboravne ljetne izlaske, top komade možete pronaći u ponudi brandova Fashion&Friends, Patrizia Pepe, Ted Baker i XYZ. Muškarci mogu veliki izbor trendi komada i odlična odijela za posebne prigode istražiti u asortimanu brandova kao što su Hugo Boss, Galileo, Gant i Five Star Fashion.

Pogodnosti za članove VIP Cluba

Designer Outlet Croatia svojim vjernim posjetiteljima daje mogućnost učlanjenja u VIP Club čime je moguće ostvariti brojne pogodnosti, kao što je 10% popusta. Također, članovi VIP Cluba će prvi primiti obavijesti o otvaranju novih trgovina te posebnim popustima samo za članove, kao i newslettere s najnovijim informacijama o događanjima u centru, akcijama i ekskluzivnim pozivnicama za VIP tjedne s popustima. U ovim pogodnostima možete uživati odmah nakon prve prijave te povodom svog rođendana, kada vam Designer Outlet Croatia poklanja dnevnu karticu popusta s dodatnih 10% popusta. Prijava u VIP Club je besplatna i jednostavna, a možete ju obaviti na linku!

Pripremite se za ljeto bez stresa i uživajte u svakom trenutku godišnjeg odmora! Posjetite Designer Outlet Croatia i pronađite stylish komade u bogatoj Summer Sale ponudi.

Moda