IMBD //

Jedva čekamo Emily in Paris, posebice zbog jednog lika. Kao francuska šefica u marketinškoj agenciji Savoir, Sylvie se izdvaja svojim elegantnim, ali često oštrim pristupom poslu i životu. Njen stil je suptilan, ali moćan, s naglaskom na minimalizam i bezvremensku francusku eleganciju, pa kao takav savršeno odražava njenu zrelost i samopouzdanje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Emily In Paris (@emilyinparis)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Emily In Paris (@emilyinparis)

Njezina garderober sastoji se od klasičnih komada u neutralnim bojama, a često je možemo vidjeti u strukiranim blejzerima, košuljama sa visokim ovratnicima, pencil suknjama i visokim potpeticama. Modni dodaci koje nosi su diskretni, ali uvijek luksuzni, a oni obično uključuju jednostavni zlatni nakit, kožne torbe vrhunskog kvaliteta i sunčane naočale koje dodatno pojačavaju njen sofisticirani izgled.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Emily In Paris (@emilyinparis)

Bez obzira na situaciju, Sylvie zrači elegancijom koja je besprijekorna, a od brojnih lookova zbog kojih je postala ikonom stil u seriji mi imamo jedan koji bismo rado rekreirali. Riječ je o elegantnom šljokičastom bodiju brenda Nervi koji je Sylvie nosila u kombinaciji s dugim hlačama visokog struka, crnim crop blejzerom i upečatljivim Maison Boinet zlatnim remenom. Cijelom izgledu dodala je i velike sunčane naočale te zanimljivo prstenje brenda Olelynggaard Copenhagen. Look koji je apsolutno vrijedan Pariza.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Emily in Paris Outfits (@emilyinparisoutfits)

Svi ovi komadi cjenovno su nešto viši, pa smo kao i uvijek pronašli nekoliko odličnih zamjena pomoću kojih lako možete "ukrasti" njezin izgled. Donosimo ih u nastavku. 

Bodi

Hlače

Sako

Remen

Naočale 

Nakit

 

 

 

 

Moda