Jenna Ortega
Dior Press //

Jenna Ortega

Diskusija oko toga je li Venecija i njen filmski festival više cool sestra onoga u Cannesu je uvijek napeta, a po prvim izlascima na crveni tepih u gradu na vodi možemo reći kako utakmicu ove godine sigurno dobiva Venecija.

Donosimo vam pregled najupečatljivijih modnih izdanja na crvenom tepihu!

Cate Blanchett

Uvijek besprijekorna Cate se ove godine pojavila u haljini jednog od njenih omiljenih dizajnera i prijatelja. Ako vam ova informacija nije odmah otkrila o kojem je dizajneru riječ, onda ga je sigurno izdala gotovo tekuća, zlatna organza bez koje Giorgio Armani jednostavno ne može. Haljinu je uparila s Louis Vuitton nakitom koji je već nekoliko puta nosila na razne događaje, čime je ponovo fokus stavila na održivost i činjenicu da je kritika na zvijezde koje ponavljaju outfite danas u potpunosti passé.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Cate Blanchett Updates (@cateblanchettupdate)

Tim Burton i Monica Bellucci

Redatelj Tim Burton i vječna ikona i muza talijanske estetike Monica Bellucci su se pojavili u potpuno crnim outfitima. Burton je u custom made Dior odijelu koje potpisuje kreativni direktor Kim Jones, dok se na Bellucci nalazi puno interesantnija kombinacija kuće Vivienne Westwood. Ako ništa drugo, ove kombinacije barem tematski prate film Beetlejuice 2 koji je jučer imao svoju premijeru na festivalu.

Jenna Ortega

Zvijezda spomenutog filma Beetlejuice, mlada i perspektivna glumica Jenna Ortega, pojavila se u custom Dior Couture haljini koju potpisuje Maria Grazia Chiuri. Crvena haljina s naborima i strateškim izrezima je referenca na originalni film, gdje je Winona Ryder nosila sličnu crvenu haljinu za svoju ulogu Lydije Deetz. Look je upotpunjen Jimmy Choo platformama i Dior visokim nakitom.

Isabelle Huppert

Vraća li se to Balenciaga? Sudeći po couture kreaciji na Isabelle Huppert, njihovoj službenoj ambasadorici, Balenciaga možda po prvi put u dugo vremena ulazi u net pozitivnu modnu kategoriju. Custom couture haljina je referenca na Demnin rad u kolekciji visoke mode za jesen 2022. Uparena s bijelim rukavicama, ovogodišnja predsjednica žirija filmskog festivala je utjelovila kako treba izgledati jedna suvremena filmska zvijezda koja iza sebe ima neosporne uspjehe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 𝐌𝐀𝐉𝐎𝐑 𝐕𝐄𝐑𝐒𝐀𝐂𝐄 (@majorversace)

Camille Cottin

Francuska glumica Camille Cottin se pojavila u bordo Dior couture kombinaciji čime nam je još jednom potvrdila kako ova boja nastavlja dominirati svijetom mode i slavnih.

Taylor Russell

Apsolutna pobjednica prvog dana festivala je modna ikona nove generacije Taylor Russell. Russell nas godinama oduševljava svojim modnim odabirima i pojavama na crvenim tepisima, a ovog nas je puta pozitivno iznenadila Chanel haljinom iz kolekcije visoke mode za ljeto 1993. Osim što je vintage i Lagerfeld kreacija, Taylor Russell je jedna od rijetkih zvijezda današnjice koja ima energiju i stav pomoću kojeg uopće može iznijeti ovako legendaran komad modne povijesti. Tens across the board.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Taylor Russell Daily (@trusselldaily)

Poppy Delevingne

Starija sestra manekenke i glumice Care Delevingne se pojavila u vrlo senzualnom smokingu brenda Philosophy di Lorenzo Serafini. S blago otkrivenim dekolteom i besprijekornom šminkom i frizurom, Poppy dokazuje kako manje ponekad zaista je više.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Fueled By Fashion (@fueled_by_fashion)

Isabella Ferrari

Legendarna talijanska glumica se pojavila u evoluiranoj verziji kombinacije Poppy Delevigne. Naravno, kome se bolje obratiti za senzacionalnu i dugačku smoking haljinu nego Anthonyju Vaccarellu, kreativnom direktoru Saint Laurenta. Ferrari je u ovoj kombinaciji izgledala izuzetno moćno, s energijom prave filmske dive.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Isabella Ferrari (@isabellaferrarireal)

Moda