Bella Hadid, Jeremy Scott, Gigi Hadid
launchmetrics //

Bella Hadid, Jeremy Scott, Gigi Hadid

Gigi Hadid i njena sestra Bella su među najpoznatijim manekenkama našeg doba. Osim uspješne karijere u svijetu mode, Gigi i Bella su se kroz posljednjih par godina posvetile diverzificiranju svojih prihoda, te su uz razne modne suradnje pokrenule i vlastite brendove.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Gigi Hadid (@gigihadid)

Bella Hadid je ove godine predstavila svoju liniju organskih i funkcionalnih parfema 'Ôrebella. Tri genderless parfema Window2Soul, Salted Muse i Blooming Fire su inspirirana Bellinim sjećanjima, dok je pakiranje zamišljeno kao moderan pogled na majčinu vintage kolekciju parfema i nakita. Bella je razvila mirise u suradnji s mirisnim kućama Firmenich i Robertet, te odaje počast ljekovitim blagodatima prirode.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Bella 🦋 (@bellahadid)

Zbog dvofaznih formula, mirisi se moraju protresti da bi se aktivirali i proželi sastojcima koji njeguju kožu, uključujući 'Ôrəlixir bazu koja je formulirana s hidratantnom snježnom gljivom i mješavinom kamelije, badema, masline, jojobe i shea ulja. Druga faza formule uključuje mješavinu eteričnih ulja i finih mirisnih nota.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Rabanne (@rabanne)

Gigi je s druge strane nedavno postala zaštitno lice novog Rabanne Million Gold For Her parfema. Čast koja je pripala samo nekima, odnosno pucketati prstima u senzualnoj video kampanji čiji koncept godinama zavodi sve parfemske fanatike diljem svijeta, je ove godine pripala upravo Gigi. U fenomenalnoj, zlatnoj Rabanne haljini i uz zvukove Beyoncéinog hita PURE/HONEY, Gigi Hadid je u ovoj kampanji apsolutna boginja, te smo sigurni kako je ovo jedna od upečatljivijih kampanja ove godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Gigi Hadid (@gigihadid)

Gigi je također prije nekoliko godina osnovala svoj modni brend Guest In Residence. S obzirom na održivost i kvalitetnu odjeću, brend Gigi Hadid proizvodi odjeću isključivo od kašmira i ostalih prirodnih materijala koji su poznati po svojoj trajnosti. Osim udobnosti, Guest In Residence je uvijek u skladu s njenim osobnim stilom koji nam je vječna inspiracija.

Uskoro kreću i tjedni mode na kojima smo sigurni da ćemo vidjeti jednu, a nadamo se i obje na istoj reviji. U nastavku vam donosimo njihove najbolje dosadašnje runway trenutke!

Moda