Yamamay Basic
Fotografije: Giampaolo Sgura //

Yamamay Basic

Yamamay s ponosom predstavlja novu kampanju „Yamamay - Tvoj najbolji prijatelj“, posvećenu liniji Basic, koja je oduvijek bila sinonim za kvalitetu, inovaciju i svakodnevnu udobnost. U snimkama kampanje, koje je kreirao fotograf Giampaolo Sgura, modeli Lucy Bramani i Skyler Witschge prikazuju svoje „donje rublje iz srca“ kroz foto sesiju, prikazujući jedna drugu u omiljenim grudnjacima. Kampanja ovjekovječuje ideju „Tvog najboljeg prijatelja“ u svakom smislu. U nastavku pobliže upoznajte komade iz nove Basic linije.

Budi svoja | Cjelodnevna udobnost: Nova inovativna linija donjeg rublja sastoji se od grudnjaka bez žica s 'minimizirajućim učinkom' koji pruža podršku i oblikuje tijelo. Izuzetno je udoban za svakodnevno nošenje, tijekom cijelog dana i za sportske aktivnosti, a kolekcija uključuje i visoke gaćice s laganim oblikujućim učinkom. Zahvaljujući Engineered-Knitting tehnologiji, dijelovi donjeg rublja imaju različite karakteristike u pogledu prozračnosti i kompresije, čime se postiže personalizirani kroj.

Nevidljivi ispod odjeće, odjevni predmeti iz ove linije, dostupni u crnoj i brončanoj boji, prilagođavaju se svakom tipu tijela i izrađeni su od rastezljivog materijala koji sadrži 55% recikliranih vlakana. Zahvaljujući inovativnom i elastičnom materijalu te strukturi bez žica, grudnjak dolazi u samo 2 veličine, XS/M i L/XXL, koje pokrivaju 29 veličina ženskih grudi, pružajući iznimne performanse u pogledu udobnosti, čvrstoće, laganosti i svestranosti. Iste se značajke odnose i na gaćice, koje su dostupne u 2 veličine: XS/M i L/XXL.

Principessa Super Bra: Grudnjak bez žica koji je izuzetno prozračan, rastezljiv, udoban i inovativan, s vrlo fleksibilnim krojem koji naglašava oblik tijela i prilagođava se tjelesnim promjenama, čineći ga vrlo dugotrajnim proizvodom. Od svog lansiranja na tržište prije tri godine, Principessa Super Bra je jedan od najprodavanijih proizvoda u Yamamay Basic kolekcijama. Ovaj obavijajući grudnjak je rastezljiv, lagan i nevidljiv ispod odjeće, gotovo poput druge kože.

Sculpt: Ova linija, lansirana 2013. godine s ambicioznim ciljem kombiniranja estetike, funkcionalnosti i održivosti, postavila je nove standarde u svijetu donjeg rublja i komada za oblikovanje tijela. Ključni principi koji usmjeravaju ovu liniju uključuju estetiku i funkcionalnost, ekološki dizajn te jednostavno održavanje. Jedan od značajnih elemenata ove izvanredne linije je patentirani warp-knit materijal, Sensitive® Sculpt, ekskluzivno dostupan od tvrtke Eurojersey. Ovaj visokotehnološki materijal ne samo da pruža inovativne performanse, već je i izvrstan primjer održivosti i ekološkog dizajna. Naime, zbog svoje sposobnosti da se reže u sirovom stanju, doprinosi smanjenju otpada pri proizvodnji. Materijal Sensitive® Sculpt proizveden je putem održivog proizvodnog procesa koji ograničava upotrebu boja, vode i energetskih resursa. Linija Sculpt proširila se tijekom godina i sada uključuje širok raspon proizvoda, uključujući grudnjake, gaćice, bodije, biciklističke hlače, slipove, komade za oblikovanje tijela i tajice.

Principessa: odjevni predmeti iz ove serije su lagani, mekani i udobni, poput druge kože. Push-up grudnjak, sa žicama i bez njih, naglašava dekolte bez žrtvovanja udobnosti, te je pogodan za one koji žele istaknuti svoju figuru. Grudnjaci balconette, podstavljeni bandeau grudnjak i pripadajući donji dio imaju iste mekane i udobne karakteristike, pružajući nevidljiv učinak ispod odjeće. U istoj seriji također su dostupne suknja, steznik, slip i kratke hlače za oblikovanje tijela.

Kolekcija Yamamay Basic sada je dostupna u svim Yamamay trgovinama i na www.yamamay.com.

Moda