Victoria Beckham
Profimedia //

Victoria Beckham

Victoria je bila zvijezda dokumentarca o njenom suprugu "Beckham", posebno u sceni u kojoj David iz nje pokušava izvući priznanje da nije potekla iz radničke klase. Da, govorimo o nezaboravnoj ‘’Moj otac je imao Rolls-Royce’’ sceni. To je kasnije postalo viralni meme koji su čak i Victoria i David prihvatili na šaljivi način. Naravno, tu su šalu kasnije dobro i unovčili.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ODD FASHION (@oddxfashion)

Prošle godine, redatelj dokumentarca "Beckham" Fisher Stevens rekao je za Variety kako je proveo 14 sati intervjuirajući Victoriju za film o njenom suprugu, koji je prikazivao uspon nogometne zvijezde od ambicioznog sportaša do ikone u svijetu nogometa, mode, ali i šire. Izgleda da ga je na kraju dana i Victorija inspirirala u tolikoj mjeri da se odlučio snimiti i dokumentarac o njoj. Dokumentarna serija kojoj se još uvijek ne zna službeni naslov pratit će Victorijin put od Spice Girls do suvremene modne kraljice.

S ekskluzivnim pristupom Victoriji, njezinoj obitelji i onima koji su joj najbliži, dokumentarac će istraživati svo vrijeme koje je provela pod svjetlima globalne slave. Nadolazeći dokumentarni serijal obećava bliske i osobne razgovore s bivšom pop zvijezdom dok ona balansira svoj poslovni i obiteljski život, a nas najviše veseli činjenica što ćemo dobiti izravan pogled u njen dizajnerski i kreativni proces koji za rezultat uvijek daje solidne i vrlo primamljive kolekcije.

Moda