Divas & icons izložba
Instagram @MagyarZeneHáza //

Divas & icons izložba

U impresivnoj i obnovljenoj Kući mađarske glazbe u Budimpešti se trenutno nalazi najveća modna izložba kostima raznih glazbenih i filmskih diva. Izložba koja je originalno nastala u Victoria & Albert muzeju u Londonu se na nekoliko mjeseci preselila na mađarsku adresu, te je izazvala ogromno zanimanje u državama regije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Magyar Zene Háza (@magyarzenehaza)

Osobne priče, utjecaj, postignuća, uloge i kreativnost Rihanne, Cher, Björk, Britney Spears, Tine Turner, Edith Piaf, Marilyn Monroe, Marije Callas, Doje Cat i mnogih drugih međunarodnih diva predstavljeni su u modernoj i interaktivnoj zgradi gdje se može uroniti u povijest najvećih diva kroz njihove modne kombinacije za crvene tepihe, kostime, dodatke, postere i posebne video zapise.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Magyar Zene Háza (@magyarzenehaza)

Od najvećih imena svijeta opere i zvijezda nijemog filma, preko filmskih glumica do najvećih slavnih osoba današnjice, na izložbi će biti predstavljene i biografije legendi mađarske glazbe, uključujući priče Lujze Blahe, Katalin Karády, Zsuzse Cserháti, Éve Marton, Zsuzsa Koncz i Magdi Rouzsa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Magyar Zene Háza (@magyarzenehaza)

Vrlo uspješna izložba V&A muzeja koja je privukla preko 300 tisuća ljudi bit će prvi put izložena u Mađarskoj kao putujuća izložba od 15. rujna ove godine, nakon čega se vraća u London.

Moda