Instagram
hair.by.suzi //

Instagram

Ljeto je savršeno vrijeme za eksperimentiranje s frizurama. Bilo da se odlučite za bezvremenski bob ili hrabre ružičaste nijanse, ključ je u tome da prihvatite  duh transformacije i pronađite savršeni stil koji će izraziti vašu individualnost. No, izlaz iz zone komfora, uvijek je izazovan, pogotovo kada govorimo o frizurama. Stoga, naš savjet je da prije promijene dobro razmislite i krenete korak po korak. Što to znači? Pa na primjer, ako se već odlučite za rozu boju kose, prvo krenite s nešto blažom nijansom koja će vam pomoći da se polako prilagodite transformaciji.

Kako god, ako ste još uvijek skeptični i ne znate koju promjenu napraviti, evo tri trenda frizura koje će obilježiti ovo ljeto i koje vam mogu poslužiti kao dobra inspiracija:

1.⁠ ⁠Bob "graditelj"

Bilo da preferirate glatki, tupi ili opušteniji rez, bob je savršen izbor za ljetne vrućine. Tupi bobi i 'old money' bob su trenutno posebno popularni jer odgovaraju većini oblika lica, a ova klasična frizura može se nositi ravno ili s laganim valovima za ležerniji izgled.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli The Hair Bros (@thehairbros)

 

2.⁠ ⁠Nježna ružičasta

Upadljive boje kose su definitivno ponovno u modi, a ružičasta boja prednjači u toj kategoriji. Poznate osobe poput Rihanne i Kylie Jenner prihvatile su različite nijanse ružičaste, od pastelnih tonova do onih hrabrijih, međutim, održavanje ove boje je ono što kod većine još uvijek stvara nedoumice. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli StyleVitae (@stylevitae)

 

5.⁠ ⁠Velika, voluminozna frizura

Ovaj izgled frizure se odnosi na velike, labave valove i slojevite stilove koji se oštro suprotstavlja prošlogodišnjim uglađenim i glatkim stilovima, potičući na hrabar iskorak. Za postizanje ovakvog izgleda, razmislite o korištenju proizvoda i alata koji naglašavaju prirodne valove i kovrče, kao i dobro poznatih vitlera za kosu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Miley Cyrus (@mileycyrus)

 

 

Ljepota