Emily in Paris
IMDB //

Emily in Paris

Nedavno je najavljena nova sezona popularne serije "Emily in Paris." Prvi dio stiže 15. kolovoza na Netflix, a drugi za nešto manje od mjesec dana. U išekivanju četvrte sezone, donosimo vam mjesta na kojima su snimanje prethodne.

Place de Valois

Na ovoj adresi se nalaze pariški uredi tvrtke u kojoj je Emily zaposlena. Šefica joj je stroga Sylvie koja nikako ne može podnjeti njezinu euforičnost, a kolege Luc i Julian su od skrivene ljubomore prema njezinim uspjesima stigli do ljepog prijateljstva s ovom Amerikankom u Parizu.

The Café de l'Homme

Ako imate isplaniran put u francusku prijestolnicu i želite jesit u restoranu koji ima predivan pogled na cijeli Eiffelov toranj, onda je The Café de l'Homme odličan odabir. Ovdje se Emily družila s Antonijem Lambertom koji će kasnije uložiti novac u restoran njezinog dečka Gabriela.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Café de l’Homme - Paris (@cafedelhomme)

Atelier des Lumières

U ovom netipičnom muzeju su Emily, Gabriel i Camille posjetili Faux Amisu. To je digitalni umjetnički prostor koji predstavlja klasična s modernim zaokretom, a u epizodi su likovi vidjeli izložbu Van Gogha. Atelier des Lumières najslavnija umjetnčka djela prikazuje pomoću projektora na zidovima te posjetitelji imaju osjećaj kao da su ušetli u sliku. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L’Atelier des Lumières (@atelierdeslumieres)

La Maison Rose

Ova predivna roza kuća se nalazi u pariškom kvartu Montmartre i zaista tu možete doći i popite piće, nije otvoreno samo za potrebe snimanja. Ovaj ugao kojeg krasi rozi pansion je udaljen samo 6 minuta hoda od bazilike Sacré-Cœur tako da se nećete trebati previše pomućiti da ju pronađete. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by La Maison Rose, Restaurant (@lamaisonroseofficial)

Terra Nera 

Obožavatelji serije su se pitali je li zaista postoji Gabrielov restoran. Da, postoji i radi se o malom talijanskom bistrou Terra Nera. U seriji se restoran zove Les Deux Compères. Vlasnici su iskoristili popularnost restorana pa su na menu uvrstili koktele i jela i nazvali ih po seriji. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Terra Nera - Les deux compères (@terra_nera)

Lifestyle