Zara Home //

Ako se do sada niste veselili povratku školske godine, uz novu Zara Home kolekciju sigurno hoćete. Jedna od omiljenih trgovina za dom, predstavila je elegantnu kolekciju pisaćeg pribora koja uključuje olovke, spajalice, bilježnice, rokovnike i sve ostale predmete koji su vam potrebni za uspješan povratak u školu i na posao. 

Retro inspirirana kolekcija savršen je odabir za sve ljubitelje minimalističnih planera i rokovnika koji doslovno "vrište" old school estetikom. Iako su predmeti iz kolekcije malo ozbiljniji, odnosno više bismo rekli da su namijenjeni srednjoškolcima i studentima, u istoj i dalje možete pronaći kvalitetne olovke i kemijske koje su univerzalne za sve uzraste. 

Nas je posebno impresionirala ponuda uredskog pribora, odnosno stolnih kalendara i dnevnih agendi s tvrdim koricama čiji je dizajn savršen omjer minimalističke i maksimalističke estetike. U ponudi imaju i nekoliko kvalitetnih organizatora za papir kao i metalnih držača za olovke i uredskih kanti. 

Ova kolekcija je točno onaj boost koji nam je bio potreban za novu radnu sezonu, pa u nastavku izdvajamo nekoliko favorita koji će se sigurno uskoro pronaći na našim pretrpanim uredskim stolovima!

Lifestyle