Balenciaga
Launchmetrics //

Balenciaga

Maksimalizam je na putu prema dizajnerskim torbama. Radi se o jednostavnom i prilično zabavnom trendu ukrašavanja torbi, koje naravno ne trebaju biti dizajnerske, ali sve je počelo s Jane Birkin još davnih 70-ih. Ovoga ljeta, IT torba neće biti torba sama po sebi, već način na koji ćete ju ukrasiti. Privjesci za torbe nisu novost, na svom Instagram feedu ste vjerojatno već vidjeli torbe ukrašene raznim privjescima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vera (@veraa.vlogs)

Trend ukrašavanja torbi je savršen način da vašoj torbi dodate malo osobnosti a i učinite ju zabavnijom. Kod ukrašavanja stvarno nema pravila ni pogrešaka - možete staviti na nju bilo što, i stvarno, mislimo na bilo što - od jednog privjeska do deset njih, a svaki od njih prikazuje upravo vaše interese i osobnost. Ovaj trend se odnosi na kulminaciju vas kao nositelja; svojevrsnog kreatora. Što vaša torba i njeni mnogobrojni privjesci, ili pak torba bez privjesaka - govore o vama?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli BONBONWHIMS®️ (@thebonbonwhimsclub)

Ovo stvarno je glasan i upečatljiv trend, ali kad kažemo glasan, stvarno to i mislimo jer ukrašene i chunky torbe stvaraju ASMR buku svakim pokretom i zveckanjem. Posebno nas je oduševila Coachova kolekcija, koja je nastavila Y2K trend s privjescima, koje ste vjerojatno uočili na ulicama i influencerima, a pogotovo njihov privjesak s trešnjicama koji je posvuda rasprodan.

Iako se radi o trenutno dosta popularnom trendu, svakako ga možete preskočiti. Možda je nekima ovo dječje i neukusno, a nekome je ipak savršen način da svojoj torbi doda svoj osobni touch. Bilo kako bilo, mi smo u nastavku pronašli privjeske koji će upotpuniti svačiju torbicu. Zapamtite, nema pravila, što šarenije i veselije to bolje. Osim privjesaka, možete dodati neke privjeske i plišance s vašim omiljenim likovima, a jako se dobro uklapaju i šareni phone charms. Iako su namijenjeni za mobitel, svojim raznolikim perlicama, bojama i oblicima svaku torbu će osvježiti i dati joj pravi ljetni look. Još je jedan plus, što mogu biti personalizirani ako se odlučite na njihovu kupnju kod nekog malog poduzetnika, dvije muhe jednim udarcem. Sve se odnosi na vaš osobni stil, pa uživajte u tome!

Moda