Zalando //

Romansa je u zraku!

Lijepe pastelne boje, mašnice kao detalji i cvjetni printovi vladat će u nadolazećoj sezoni vjenčanja, upareni sa svijetlim nijansama roze i zelene, stvarajući nježnu romantičnu paletu. Visoku estetiku upotpunit će safir plava i rubin crvena, s visokim izrezima, prozračnim materijalima i svilenkastim satenom, koji naglašavaju ženstvenu siluetu. Calvin Klein, Pinko i Elisabetta Franchi idealan su odabir za goste dok mladenke biraju meke krojevi tradicionalnih haljina, usklađene zabavnim bisernim dodacima.

Najbolje odjeveni muškarci pod utjecajem fluidne mode također će posegnuti za romantičnim, ali uglađenim izgledom birajući prozirne materijale i pastelne boje - baš kao što se može vidjeti u BOSS kolekciji za proljeće/ljeto 2024. Nježni tonovi laganoj ljetnoj vuni dat će prozračan osjećaj klasičnom odijelu, unoseći suvremeni duh u tradicionalne stilove.

Detalji za poseban dan

Ove svadbene sezone sve je u jednostavnom pristupu, prirodnom izledu i osjećaju udobnosti. Zato biramo Sofia Richie i njezin klasični „manje je više“ bridal izgled, a spoj modernog i tradicionalnog pronalazimo u odabiru dodataka. Torbice inspirirane vintage stilom, s ukrasima poput bisera, čipke i starinskog veza, vraćaju se u modu. Ove torbice imaju poseban šarm i dodaju romantičan dodir. Bezvremenski biseri su uvijek u modi. Biserne ogrlice, narukvice i naušnice dodaju klasičan i sofisticiran izgled. Za uzvanike, velike, upečatljive ogrlice ili naušnice mogu biti odličan dodatak jednostavnijim vjenčanicama, dodajući dašak glamura.

Ovi detalji dodaju romantičan i sofisticiran izgled, a odabir ovisi o osobnom stilu. Bez obzira na izbor, najvažnije je da osjećati se lijepo i samopouzdano na taj poseban dan.

Moda