Unsplash //

Svakome tko tek kreće s beauty rutinom i ulazi u svijet njege kože sve se može činiti veoma naporno i zamorni, veliki broj koraka i proizvoda koje je potrebno koristiti ponekad može obeshrabriti osobu i to nam je u potpunosti jasno: Situacija nije mnogo drugačija ni kod osoba koje već dobro poznaju beauty svijet i sve što im u istome odgovara jer uvijek može doći do dana kada želimo rezultate brzi i efikasno. 

U takvim danima posežemo za proizvodima koji su tehnološki napredni ili jednostavno rješavaju neki od problema koji nam je neophodan u tom trenutku. To može biti trenutak kada smo se probudili natečeni, a imamo važno događanje ili nosimo malenu torbicu i ne možemo nositi cijeli make-up već samo jedan proizvod pa nam baš taj 2 u 1 spasi dan ili jednostavno kada želimo iskustvo iz kozmetičkog salona kod kuće. 

Na svu sreću, industrija ljepote je mnogo napredovala i gotovo na svakodnevnoj bazi su predstavljeni proizvodi koji na neki način pomažu nama  i našoj koži i cijeli proces self-carea čine jednostavnijim. Mi imamo nekoliko favorita, od proizvoda koji su zbog svoje inovativne tehnologije dobili nagrade ili našu kožu čine njegovanom do onih koji su tako pametan spoj onoga što nam je potrebno da su nam maksimalno olakšali život.

 

 

 

 

 

 

Elle Beauty Awards