Launchmetrics //

Kako se bliži ljeto čini nam se da dani prolaze jednako brzo kao što temperature u zraku narastu preko noći. To znači samo jedno, na sebi želimo imati što manje stvari - kako odjeće tako i šminke. I Iako je ponekad nemoguće ne nositi cjelokupni make-up, s obzirom na znoj i topljene s lica, jednostavno ne želimo čepiti pore više nego što je potrebno i tijekom toplijih dana sva naša koncentracija odlazi isključivo na njegu lica, a zatim na sitne trikove koji će naš izgled učiniti svježijim. 

Jedan od naših omiljenih beauty trikova tijekom toplijih dana su svakako ruževi. I kada nam se na kožu ne da nanositi niti jedan proizvod, ruž nam spasi cijelu stvar. On našim usnicama  da potrebnu boju koja automatski na lice unese svježinu i odmah izgledamo mnogo sređeniji nego što to zaista jesmo. Ponekad se iznenadimo koliko je velika njegova moć.

Pronalazak idealnog ruža tijekom ljeta može biti zeznuta stvar, naročito ako uzmemo u obzir to da se boja našeg lica i tijela mijenja s obzirom na višu izloženost suncu pa tako neke boje koje su nam stajale s bljeđim tenom sada mogu biti presvijetle. Zato se u toplijim danima uvijek odlučujemo za jarkije boje ruževa koje će dodatno naglasiti naš ten, ali i dati licu svježinu. Boje koje dodajemo u svoju rotaciju ruževa su koraljne nijanse narančaste i crvene, sve nijanse ružičaste (od svijetlih prema tamnijima), kao i žarke crvene nijanse.

Osim boje ruža, veoma nam je važno da je lagane formulacije i da se ne stvaraju nakupine istoga u borama usnica kao i da se ne skida pod utjecajem vrućine, znoja i mnogo dodirivanja čaše s vodom radi rashlađenja koje nam je potrebno. Iako se čini nemoguće zadovoljiti sve naše prohtjeve, ipak nije, jer smo pronašli upravo kave ruževe. U nastavku donosimo naše omiljene ruževe za tople dane.

 

 

Elle Beauty Awards