Dior Beauty //

Ulja za usne polako, ali sigurno, smjenjuju s trona matt ruževe i sjajila. Ovaj proizvod osim što daje punoću i sjaj usnama, također ih hidrira i njeguje. Pratimo li beauty trendove, jasno nam je da težak i jak makeup zamjenjuje lagan i glowy makeup s puno kremastih i hidratantnih proizvoda od kojih koža izgleda blistavo i zdravo. 

Ulja za usta, zapravo su kombinacija sjajila i melema/balzama, njeguju usne ali su i savršen zadnji korak vaše beauty rutine. Postoje prozirna ulja, koja pružaju sjaj te ona u boji, koja vašim usnama daju sjaj i zdravu boju usana. Lip oils su savršeni za samostalno nanošenje ali u kombinaciji s vašom najdražom olovkom za usta – to može postati vaš novi najdraži lip combo.

Fat Oil Lip Drip
NYX

Fat Oil Lip Drip

Možda se pitate koja je razlika između samog ulja i sjajila – iako daju isti završni sjaj, sjajevi znaju isušiti vaše usne dok ulja imaju izrazito hidratantnu formulu i pretežno, ako ne i potpuno, prirodne sastojke koji njeguju usta. Također, sjajila često znaju imati ljepljivu teksturu, pomalo neugodnu na usnama, dok s uljima to nije slučaj.

Honey Lip Oil
Gisoi

Honey Lip Oil

Ovaj članak naravno ne može proći bez da navedemo nama najdraže, Diorovo ulje za usne, o kojem ste sigurno već čule jer je pokorio društvene mreže. Radi se o Dior Addict lip glow oil, proizvodu koji je obogaćen uljem trešnje koje hrani usne i čini ih mekima. Osim što obožavamo njegovu formulu, obožavamo i njegovo predivno i elegantno ali i praktično pakiranje, stane u svaku torbicu, te aplikator koji je mekan i velik pa savršeno nanosi proizvod na usne.

Cherry Lip Oil
Dior Beauty

Cherry Lip Oil

Ovim putem otkrit ćemo vam tajnu, ako naručite Dior Addict lip glow oil preko službene Diorove stranice, moguća je besplatna gravura na proizvod, čime pakiranje ovog ulja za usne postaje još slađe i savršen poklon za mamu, sestru ili prijateljicu. Nažalost, postoji i jedan “ali”, jer Dior ne dostavlja u Hrvatsku, već samo okolne zemlje poput Italije i Njemačke. 

Fruit Fresh Lip Oil
Milani

Fruit Fresh Lip Oil

Ulje dolazi u više različitih nijansi, od kojih svaka pruža tek diskretnu ali primjetnu boju i puni sjaj. Boja na usnama varira od osobe do osobe jer se ulje prilagođava prirodnoj pH vrijednosti usana, te naravno da drugačije izgleda na različitim tonovima kože. Prilagođava se različitim izgledima, moguće ga je nositi u kombinaciji s olovkom za usta ili samog, no u svakom slučaju ovaj proizvod izgleda savršeno na svakim usnama.

Wet Lip Oil Gloss
Kosas

Wet Lip Oil Gloss

Treatz hydrating lip oil
Fenty Beauty

Treatz hydrating lip oil

Lip Comfort Oil
Clarins

Lip Comfort Oil

Mac Shot of colour
Orbico/

Mac Shot of colour

Pure Color Envy Nighttime
Orbico

Pure Color Envy Nighttime

 

Elle Beauty Awards