Instagram
Claire Rose //

Instagram

Prije točno dva tjedna sastavljali smo wishlistu komada za koje se nadamo da će biti dostupni na velikom Zara sniženju koje je od jučer službeno krenulo. Bilo je tu svega, od dugih ljetnih haljina, do modnih dodataka poput velikih pletenih torbi za plažu... E pa, moramo priznati kako smo i više nego za zadovoljni sniženjem s obzirom na to da je velika većina tih komada sada dostupna po skroz solidnoj cijeni. No, naravno da se tu nismo zaustavili jer sniženja ipak nisu svaki dan, a i kreće ljeto, pa nam treba totalna obnova...

S tim rečeno, u košaricu smo dodali još nekoliko komada za ljeto, ali znate da je kod nas i to (koliko toliko) bilo promišljeno. To znači da smo vagali između cijene i kvalitete proizvoda, pa koliko god mislimo da se u Zari mogu pronaći stvarno dobri ljetni komadi, toliko smo svjesni i da je prije svega riječ o fast fashion brendu. Ono što nas je iznenadilo je jako loša ponuda sniženih kupaćih kostima, a iako smo pronašli dosta dobrih odjevnih komada, sniženje nas je razočaralo i po pitanju modnih dodataka. No, da ne pišemo puno jer realno ni nemamo što više za reći, osim da u nastavku donosimo pregled svih novih komada koji su se pronašli u našoj Zara košarici. Sretan shopping, kupujte pametno!

Laneni blejzeri i košulje

Iako su temperature nenormalno visoke, laneni blejzer jednostavno morate posjedovati u svojoj ljetnoj garderobi. Za razliku od kože, Zara je stvarno dobra u izradi lanenih komada, pa tako pronalazak savršenog lanenog blejzera ili košulje na sniženju, uistinu nije predstavljao veliki problem. 

Haljine

Što se haljina tiče, u Zare uvijek uspijemo uhvatiti nekoliko trendi ljetnih modela, pa smo tako i sada našoj listi dodali još 4 haljine koje su idealne kako za dnevne, tako i za večernje varijante. 

Hlače i suknje

Na sniženju smo pronašli i nekoliko dobrih bermuda za ljeto, kao i suknji koje su zapravo hlače, pa se ne trebate brinuti o tome jesu li prekratke za izlazak. No, ako ipak preferirate maxi varijante, ne brinite jer smo vas i tu pokrili!

Modni dodaci

Kategorija koja nas je razočarala su modni dodaci jer po ovome što vidimo, očekivali smo da će na sniženju biti više onih za plažu, recimo predimenzioniranih torbi od rafija i sl. No, uspjeli smo pronaći nekoliko trendi komada poput šljokičaste torbice i kožnih sandala, a ako ste jedni od onih koji sada hvataju povoljnije zimske komade, na sniženju ima i nekoliko trendi čizama koje se definitivno isplati uloviti u pola cijene.

Moda