Mate Rončević
Fotografije: John Pavlish //

Mate Rončević

Na društvenim mrežama smo primijetili sve više glomaznih ''ugly cipela'' koje većina ljudi vjerojatno nikada ne bi obukla. Pravi modni znalci koji se ne boje eksperimentiranja odvažit će se isprobati ovaj novi trend.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Crocs Shoes (@crocs)

Sjećate li se kada su se popularne Crocsice nosile po svuda? To je model papuča koje je nosilo vjerojatno skoro svako dijete no ponovno su se vratile u modu. Čini se kako se ovaj neobičan trend ponovno vraća, a posebno nas je inspirirao Mate Rončević. Inače je poznat po neobičnim i upečatljiv outfitima, ali to je ono što nas posebno oduševljava. Kod njega na profilu smo primijetili da je objavio sliku plavih chunky cipela što nas je odmah inspiriralo za novi trend na vidiku. 

Zvali smo Matu da nam objasni kako je došao na ideju ove zanimljive nesvakidašnje shopping odluke. Tom prigodom nam je ispričao kako se našao u trgovini s prijateljem koji mu je pokazao sporni model cipela u šali, a Mate ih je bez razmišljanja odmah kupio. Ako ste se pitali gdje je pronašao ovakve cipele, odgovor će vas iznenaditi - u dućanu gdje se kupuje oprema za vrt. Naglasio je kako voli tražiti nove komade odjeće i obuće na mjestima gdje drugi inače ne bi se sjetili pa su tako neke od njegovih omiljenih shopping postaja dućani za mehaničare ili ribolov. 

Ako ste se pitali kako uklopiti ove ugly cipele u svakodnevni stil i kombinacije najprije vam je potrebno malo hrabrosti i kreativnosti. U ljetne mjesece možemo ih nositi na kratke lanene hlače ili kombinezon uz minimalno modnih dodataka jer su ove cipele statement piece. Odlično će izgledati na široke traperice i oversized majicu, a obožavat će ih svi koji vole upečatljive street style kombinacije.

Moda