Instagram
@desireehartsock //

Instagram

Dakle, odabir vjenčane manikure ne treba uzimati zdravo za gotovo. Nude, roze i bijele nijanse te kreativni dizajni su savršen odabir za održavanje noktiju urednima i suptilnima uz dodatak ženstvenosti.

SJAJNA BAZA S BISEROM

Baza boje kože sa savršenim sjajem stvorit će savršenu podlogu za dodavanje trodimenzionalnog detalja. Ako odgovara vašoj estetici, biser će biti savršen dodatak za povezivanje manikure s ostatkom izgleda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mateja Novakovic (@matejanova)

NOVE INTERPRETACIJE FRENCH MANIKURE 

Kombinacija bijelog i prozirnog laka za nokte idealna je osnova za igru s ostalim elementima manikure. S frenchom zaista imate puno izbora, od grafičkih linija do cvjetnih uzoraka i trodimenzionalnih detalja. Ovisno o vašoj haljini, bitno je koristiti bijelu boju slične nijanse kako bi one bile što usklađenije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nina Bridal (@ninashoesbridal)

CHROME MANIKURA

Iako je bijela boja sigurna opcija za vjenčanje, ona ne mora biti dosadna. Dodavanjem sedefastog završnog sjaja na vaše nokte izbjeći ćete dojam igranja na sigurno i dobit ćete trendy nokte koji su glamurozni i prigodni. Ovi nokti podsjećaju na bisere i savršeno će se uklopiti ako su oni baza vašeg vjenčanog looka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli | NAILS | BROWS & LASHES | EDUCATION | (@mokkanails.beauty)

VJENČANA MANIKURA S INICIJALIMA

Stavljanje vašeg i inicijala vašeg budućeg supruga na nokte predstavlja savršenu romantičnu i sentimentalnu gestu. Ako želite da bude jos više simbolično, inicijale stavite na prstenjak lijevog dlana na kojem će se ubrzo nalaziti vaš vjenčani prsten. Kako bi bila u skladu s vašim preferencijama, ispišite inicijale zlatnom ili srebrnom bojom kako bi ju prilagodili nakitu koji ćete nositi na dan vjenčanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Desiree Hartsock Bridal (@desireehartsock)

ROZA CHROME MANIKURA

Romantična roza boja savršen je odabir ako vam je bijela previše predvidiva. Kako bi dodali poseban „štih“, zatražite chrome na nijansu roze koju ste odabrali kako bi vaša manikura izgledala sviježe i glamurozno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nails Ideas - Magazine (@nailsideasmagazine)

 

Ljepota